Expert in datacenters

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring binnen de datacenter branche, van advies en ontwerp tot installatie en beheer. Hierdoor bieden wij een uitgebreid portfolio aan datacenter diensten geschikt voor ieder type organisatie:

Business Continuity

Hardware storingen, security-problemen, of menselijke fouten: onderbreking van IT-processen ligt altijd op de loer. Beperk de risico’s en impact met Business Continuity oplossingen op maat.

Colocatie

Van een enkele server tot private suites: end-to-end colocatiediensten met hoogwaardige SLA’s zodat u zorgeloos kunt bouwen en groeien.

Datamanagement

Kostenefficiënte en veilige opslag van data op voor verschillende toepassingen: storage, disaster recovery, back-up en archivering.

Hyperconverged

Verschillende hyperconverged oplossingen voor flexibele resource allocatie, proces automatisering en vereenvoudigd beheer.

Security

Bescherm uw systemen met een best-of-breed security oplossing dat betrouwbare producten combineert, afgestemd op uw specifieke situatie.

Software defined

Slimme organisaties zorgen voor een goede end-user ervaring. Dit vereist een constante optimalisatie van infrastructuur. Om de prestaties moeiteloos te monitoren en actief te verbeteren biedt Dovilo PERFaas.