Continuïteit van uw ICT-kennis

Ontwikkelingen op ICT-vlak gaan snel. Om te blijven voldoen aan verwachtingen van klanten zult u waarschijnlijk om de vijf jaar uw ICT-omgeving aanpassen. Dat vereist kennis van de huidige mogelijkheden en hoe die aansluiten op uw bedrijfsstrategie. Natuurlijk kunt u die kennis inhuren. Maar hoe zorgt u dat u die ICT-kennis ook na afloop van het project in uw organisatie behoudt?

Haal het maximale uit uw ICT-investering door blijvend kennis op te bouwen

Digitalisering kan alleen blijvend succesvol zijn als uw medewerkers kunnen voortbouwen op de verbeteringen. De kennis die externe professionals tijdens een project brengen is waardevol. Maar het is cruciaal dat de opgedane kennis ook na het project behouden blijft voor uw organisatie. Daarom besteden wij tijdens onze projecten veel aandacht aan het opbouwen van een gedegen kennisfundament. Dit geeft u een platform om door te groeien en te innoveren in de snel ontwikkelende ICT-markt. Uw organisatie wordt zo flexibeler en daarmee concurrerender.

Digitalisering kan alleen blijvend succesvol zijn als uw
medewerkers kunnen voortbouwen op de verbeteringen.

Hoe wij kennis borgen binnen uw organisatie

Tijdens al onze projecten werken onze specialisten nauw samen met uw ICT’ers. Zij zorgen voor gedetailleerde documentatie en tools waar u ook op lange termijn profijt van heeft. Een aantal voorbeelden hoe wij kennis borgen in uw organisatie tijdens zo’n traject:

  • Analysetools waarmee u altijd direct zicht heeft op het resultaat van uw projecten. Dit geeft uw organisatie de middelen om op ieder moment bij te sturen.
  • Het doorgronden en analyseren van specifieke omstandigheden.
  • Een transformatie-infrastructuur die u in staat stelt om echte stappen te zetten bij het uitvoeren van uw digitale transformatie. Na het initiële project kunt u doorpakken en uw infrastructuur naar tijd en budget eventueel zelf verder ontwikkelen.
  • Migratie-ondersteuning waarbij we de correcte werking garanderen, zodat u uw legacy effectief kunt vervangen.
  • Toegang tot de nieuwste technologie via ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners.

Succesvolle digitalisering met de juiste kennis in huis

Alleen als uw ICT-medewerkers en medewerkers over de juiste kennis beschikken, wordt u digitalisering een succes. Dovilo heeft de kennis en ervaring in huis om die over te brengen op uw medewerkers. Wij kunnen helpen met:

  • adoptietrajecten voor virtuele werkplekken
  • opleiden van ICT-beheerders, zowel voor beheer on prem en hybride omgeving als in de cloud
  • kennisoverdracht over specifieke beheeronderwerpen, zoals het optimaliseren van beveiliging of het automatiseren van back-upprocessen
  • analyses en advies over de meest actuele technologieën
  • (tijdelijk) extra ICT-capaciteit, bijvoorbeeld tijdens een migratietraject

Waarom Dovilo?

ICT -architecten van Dovilo hebben gemiddeld meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van opslag en datacenter infrastructuur. Elke dag breiden zij hun kennis uit. Zowel binnen projecten als in ons eigen datacenter en (multi)cloud. Met een brede kennis en ervaring van software defined technologieën tot public cloud kunnen ze adviseren wat het beste past bij uw toekomstplannen en organisatie.

Ook onze projectmanagers werken dagelijks aan migratietrajecten. Dat gaat van on-prem datacenters, hybride situaties tot de cloud. Zij zien in de praktijk hoe belangrijk het is dat zowel ICT’ers als medewerkers over het juiste kennisniveau beschikken om een project te laten slagen. Daarom is het inplannen van de benodigde trainingen en kennisoverdracht een vast onderdeel van onze projecten.

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra ICT-capaciteit? Neem dan contact met ons  op. Onze experts zijn ook beschikbaar voor inhuur.

Dovilo heeft voor veel verschillende opdrachtgevers gewerkt.

Ontbreekt bepaalde ICT-kennis binnen uw organisatie of
wilt u sparren over een ICT-issue met één van onze experts?
Neem gerust contact op om verder te praten.