Continuïteit voor uw Kennis

Verander- en digitaliseringstrajecten zijn essentieel voor de groei van iedere organisatie. Onderzoek van McKinsey laat zien dat maar liefst 8 van de 10 organisaties in de laatste vijf jaar een grootschalig ICT-project hebben uitgevoerd. Herkenbaar voor veel managers; ICT-projecten worden steeds ingrijpender en complexer. Succes is niet verzekerd, zoals hetzelfde onderzoek ook laat zien: slechts ongeveer een derde van de projecten wordt door organisaties als volledig succesvol beschouwd.

Digitalisering kan alleen een blijvend succes zijn als de mensen binnen de organisatie goed zijn uitgerust om voort te borduren op de verbeteringen. De kennis die externe professional tijdens een project brengen is waardevol. Maar het is cruciaal dat de opgedane kennis ook na het project behouden blijft voor uw organisatie. Dovilo stelt u in staat om dit blijvend succes te behalen.

De lange termijn

U wilt waar voor uw investering krijgen. Dovilo biedt diensten aan die uw bedrijf helpen in hun verdere ontwikkeling en groei. Maar we doen er ook alles aan om ervoor te zorgen dat u voort kunt bouwen op uw investeringen. “Dit doen wij door projecten in goede banen te leiden, maar ook door veel aandacht te besteden aan het kennisfundament binnen uw organisatie.” Aldus Bertram Rutte, oprichter Dovilo. “Dit geeft u een platform om door te groeien en zich staande te houden in de snel ontwikkelende ICT-markt. Uw organisatie wordt zo flexibeler en daarmee concurrerender.”

Blijvend voordeel van uw projecten

De ervaren specialisten van Dovilo staan voor u klaar om ervoor te zorgen dat u ieder project succesvol afrondt. Samen met u optimaliseren we de voortgang en verzorgen we de documentatie, zodat u volop profiteert van uw investeringen. Ook op de lange termijn. Dat doen we met:

  • Analytics van hoog niveau te implementeren, zodat u altijd oog kunt houden op het directe resultaat van uw projecten. Dit geeft uw organisatie de middelen in handen om op ieder moment bij te sturen.
  • Consultants die altijd voor u klaarstaan en uw specifieke omstandigheden doorgaand analyseren.
  • Transformatie-infrastructuur die u in staat stelt om echte stappen te zetten bij het uitvoeren van uw digitale transformatie. Na het initiële project kunt u doorpakken en uw infrastructuur naar tijd en budget door ontwikkelen.
  • Migratie-ondersteuning waardoor u er zeker van bent dat de migratie van uw systemen correct en compleet wordt uitgevoerd, zodat u uw legacy effectief kunt vervangen.
  • Toegang tot de nieuwste technologie via ons uitgebreide netwerk van gespecialiseerde partners.

Samen met Dovilo kennis behouden voor uw organisatie

Wij ondersteunen u om van uw digitalisering een blijvend succes te maken. Samen zorgen wij ervoor dat de mensen binnen uw organisatie goed zijn uitgerust om voort te borduren op de gemaakte verbeteringen. Nu en in de toekomst. Ieder verandertraject begint met een helder advies. Onze consultants brengen een helder en onderbouwd advies voor een optimale IT-infrastructuur uit, passend bij uw budget en klaar voor de toekomst. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken, die aansluit bij uw business case en strategie.

Neemt u contact met ons op, wanneer u ook uw organisatie effectief wilt transformeren en optimaal wilt profiteren van uw investeringen.