Colocatie

Dovilo is expert in datacenter oplossingen en biedt alle benodigdheden voor een optimale IT-infrastructuur. Naast het leveren van hybride cloud, vullen wij alle gewenste colocatie behoeften in. Dovilo zorgt daarbij voor het beheer en monitoring van de systemen, van een enkele server tot gehele racks in privé suites. Deze service kan aangevuld worden met hoogwaardige SLA’s waarmee u zorgeloos kunt bouwen en groeien. Bijkomend voordeel: u werkt samen met een ervaren partner die ook andere end-to-tend datacenter oplossingen kan verzorgen, en ondersteunt met een eventuele transitie naar de cloud.

TIER III datacenters en carrier neutral

Wij leveren onze diensten uitsluitend vanuit TIER III datacenters met 99,982% beschikbaarheid, ISO27001 toegangscontrole en redundante voorzieningen (N+1). Bovendien zijn onze datacenters doorgaans carrier neutral, waardoor de benodigde connectiviteit altijd beschikbaar is. Volledig redundante ontsluiting van uw IP-verkeer is daarbij veelal inbegrepen.

Onze specialisten werken graag met samen om een passende colocatie oplossing te ontwerpen. Neem contact met ons op voor een afspraak.