Public Cloud integratie zonder zorgen

Een goede integratie van public cloud providers in uw IT-omgeving biedt ongeëvenaarde flexibiliteit. Maar de transitie naar de cloud brengt veel valkuilen met zich mee. Een gespecialiseerde partner is op zo’n moment essentieel voor een succesvolle digitale transformatie.

Uw partner voor public en private cloud

De leercurve van een cloud-transformatie is erg steil. Er zijn al snel beperkingen in bijvoorbeeld pre-configuraties, SLA’s en de fysieke beveiliging van infrastructuur. Hierdoor zijn de daadwerkelijke kosten vaak ondoorzichtig en vallen in de praktijk hoger uit dan gepland.

Dovilo kent alle ins en outs behorende bij public en private cloud providers. Wij weten wat wél en niet werkt en kunnen daardoor adviseren, begeleiden, ontwerpen, integreren, implementeren, en ondersteunen met de juiste tools. Daarbij leveren wij maatwerk, zodat de cloud oplossing volledig aansluit op uw bedrijfsbehoeften. Het resultaat:

  • De beste mix van public cloud en eigen infrastructuur
  • Voorspelbare kosten voor applicaties en scenario’s
  • De mogelijkheid om kosten per afdeling of project te alloceren
  • Alerts met thresholds voor kostenbeheersting

Indien gewenst kunnen wij uw cloud oplossing ook beheren.

Cloud voor de juiste prijs

Ook als u reeds veelvuldig gebruikmaakt van public cloud providers heeft het zin om Dovilo in te schakelen. Wij zoeken de cloud providers met de beste prijs/kwaliteitverhouding en maken inzichtelijk hoe hiervan geprofiteerd kan worden. Dit maakt een duidelijke begroting mogelijk, passende bij uw business case.

Cloud analytics en sourcing

Naast advies en begeleiding biedt Dovilo ook cloud scaling of bursting naar public cloud providers. Dit is mogelijk met onze eigen enterprise technologie. Hierdoor kan integraal gesourced worden binnen private cloud platformen en public cloud services zoals Microsoft Azure of AWS. Wij valideren de selectie vooraf en zorgen voor maximale transparantie. Dit biedt de mogelijkheid om naar behoefte kostenefficiënt te schalen.

Onze specialisten denken graag met u mee

Wilt u profiteren van de flexibiliteit die cloud biedt? We bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.