Cloud-first

Meer flexibiliteit, oneindige resources en kosten besparen; de features en mogelijkheden van de cloud zijn voor veel organisaties de sleutel tot groei en innovatie. Maar waar te beginnen? Welke diensten passen bij uw bedrijf? Wat zijn verborgen risico’s en daadwerkelijke kosten? Om deze en andere vragen te beantwoorden is een krachtige cloud-first strategie nodig.

Goede IT begint met een goede strategie

Ieder bedrijf kan profiteren van een cloud-first beleid. Door on-site ICT en cloud services te combineren kan een IT-stack gebouwd worden die voldoet aan iedere behoefte en budget. Dit proces bevat helaas veel onzichtbare valkuilen, die verschillen per organisatie. Bovendien heeft de inzet van cloud grote impact op het gehele bedrijf, van businessmodellen tot customer experience. Dit maakt het overstappen naar de cloud erg complex. Een duidelijke visie en strategie is daardoor onmisbaar.

Van analyse naar actie

Dovilo begeleidt en ondersteunt organisaties al jarenlang met cloud transformatie. We brengen de doelstellingen en huidige ICT-organisatie in kaart, analyseren alle risico’s en bepalen aan welke vereisten de benodigde cloud diensten moeten voldoen.

Deze bevindingen vertalen we naar een begrijpelijk strategisch plan, geheel toegespitst op het bedrijf en de gebruikers. De aanbevolen strategie wordt uitgebreid met stakeholders besproken, waarbij definitieve keuzes worden gemaakt. Het keuzeproces van uw ICT-organisatie wordt hierdoor vereenvoudigd en de cloud transformatie komt in een stroomversnelling.

Snel en veilig naar de cloud

  • Jarenlange ervaring
    Onze specialisten hebben in meerdere organisaties succesvol cloud strategieën en technologieën geïmplementeerd.
  • Voorkom blinde vlekken
    Door onze jarenlange ervaring (her)kennen wij de voordelen en risico’s van de verschillende cloud diensten voor organisaties.
  • Snellere time-to-markt
    Het keuzeproces van uw ICT-organisatie wordt vereenvoudigd en de cloud transformatie komt in een stroomversnelling.

Realiseer uw ambitie, cloud first

Wilt u ook maximaal van de cloud profiteren met een betrouwbare cloud-first strategie? Neem vrijblijvend contact op met Dovilo om de mogelijkheden te verkennen.