Clouddiensten

Op basis van uw eisen en wensen realiseren wij met geselecteerde technologie de juiste public, private en hybrid cloud oplossingen. Dit kan bijvoorbeeld middels ons eigen cloud platform. Deze biedt een veilig alternatief voor bedrijven die op zoek zijn naar een oplossing waarbij controle op ICT wordt behouden. Daarbij bieden wij SLA’s voor beschikbaarheid én performance. Ook adviseren en assisteren wij met de integratie van private en public cloud diensten van derden.

Bekijk onze cloud diensten:

Archive as a Service

Archive as a Service

Archive as a Service (AaaS) helpt u bij het identificeren van de geschikte secundaire data en archiveert deze vervolgens naar goedkopere opslagmedia.

Back up as a Service

Speciaal voor klanten die wél de controle over hun back-ups willen behouden, maar niet willen investeren in het beheer en onderhoud van de onderliggende systemen.

Disaster Recovery as a Service

Disaster Recovery as a Service

Voor uitwijk onafhankelijk van uw infrastructuur, zonder hoge kosten of extra inspanning van uw ICT-beheerders.

Fileserver as a Service

Fileserver as a Service

Fileserver as a Service (FaaS) helpt u bij het consolideren van al uw bestanden wereldwijd en een centraal lock-in, backup en levert lokale performance met centrale Cloud storage.

Infrastructure as a Service

Breng uw bare metal systemen, virtual machines of VDI’s snel in de cloud bij Dovilo en combineer deze vervolgens met public cloud diensten of zelfs een community cloud.

Performance as a Service

Performance as a Service

Slimme organisaties zorgen voor een goede end-user ervaring. Dit vereist een constante optimalisatie van infrastructuur. Om de prestaties moeiteloos te monitoren en actief  te verbeteren biedt Dovilo PERFaas.

Storage as a Service

Het onderhouden van eigen storage infrastructuur is vaak kostbaar en arbeidsintensief. Met STaaS beschikt u eenvoudig over een storage platform met de gewenste performance, schaalbaarheid en beveiliging.

Expert in datacenters

Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring binnen de datacenter branche, van advies en ontwerp tot installatie en beheer. Hierdoor bieden wij een uitgebreid portfolio aan datacenter diensten geschikt voor ieder type organisatie:

Business Continuity

Hardware storingen, security-problemen, of menselijke fouten: onderbreking van ICT-processen ligt altijd op de loer. Beperk de risico’s en impact met Business Continuity oplossingen op maat.

Colocatie

Van een enkele server tot private suites: end-to-end colocatiediensten met hoogwaardige SLA’s zodat u zorgeloos kunt bouwen en groeien.

Datamanagement

Kostenefficiënte en veilige opslag van data op voor verschillende toepassingen: storage, disaster recovery, back-up en archivering.

Hyperconverged

Verschillende hyperconverged oplossingen voor flexibele resource allocatie, proces automatisering en vereenvoudigd beheer.

Security

Bescherm uw systemen met een best-of-breed security oplossing dat betrouwbare producten combineert, afgestemd op uw specifieke situatie.

Software defined

Slimme organisaties zorgen voor een goede end-user ervaring. Dit vereist een constante optimalisatie van infrastructuur. Om de prestaties moeiteloos te monitoren en actief te verbeteren biedt Dovilo PERFaas.