Back-up oplossingen

Hoe kan data snel hersteld worden na corruptie of een aanval? Wie en wat levert de beste netto opslagvolumes met voldoende beschikbaarheid? Wat is beter: een scheiding tussen fysiek en virtueel, of één centrale oplossing? Deze en andere belangrijke vragen moeten worden beantwoord voor het implementeren van een betrouwbare back-up oplossing. Dovilo ondersteunt hierin.

Efficiënt en betaalbaar

Samen ontwikkelen wij een retentie-strategie op basis van het 3-2-1 principe. Hierbij ontwerpen we passende oplossingen voor financieel haalbare scenario’s. Daarbij maken we gebruik van onder andere compressie, deduplicatie en andere storage technologieën om de gewenste resultaten te bereiken. We voorkomen eventuele issues met back-ups, en zorgen voor volledige integratie met uw Business Continuity Plan.

Wanneer de retentie-strategie klaar is ondersteunt Dovilo met de daadwerkelijke implementatie. Daarbij integreren wij enkel bewezen betrouwbare technologieën van onder andere Zerto en Exagrid. Indien gewenst maken we hierbij gebruik van het Dovilo cloud platform. Dit biedt gegarandeerd veilige opslag van uw data.

Back-ups zijn onmisbaar voor iedere organisatie die zijn data beschikbaar wil houden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zerto

ExaGrid_Zerto_DS <1 MB 11/03/2016
The value of Business Continuity 1.9 MB 26-02-2016
Zerto-CloudReady-Datasheet <1 MB 18/09/2014