Helder advies voor IT-infrastructuur

Is cloud de juiste oplossing voor uw bedrijf? Of kunt u beter alles in eigen beheer houden? Misschien is er een hybride datacenter oplossing die beter past? Deze en andere complexe vraagstukken lossen wij graag voor u op.

Toekomstbestendige oplossingen

Dovilo is specialist in het ontwikkelen van duurzame datacenter en cloud oplossingen gericht op performance, beschikbaarheid en kostenefficiëntie. Een goede IT-strategie is daarbij onmisbaar voor een succesvolle implementatie. Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring met het opstellen van adviesrapporten en projectplannen behorende bij complexe IT roadmaps. Hiertoe inventariseren we uw huidige IT-organisatie en voeren intensieve performance-analyses uit. Daarbij houden wij rekening met alle factoren die belangrijk zijn voor uw bedrijfsvoering, waaronder compliancy en risicomanagement, beschikbare in-huis expertise, en end-point integratie.

Het resultaat is een helder en onderbouwd advies voor een optimale IT-infrastructuur, passend bij uw budget en klaar voor de toekomst. Zo kunt u een gefundeerde keuze maken, die aansluit bij uw business case en strategie.

Dovilo denkt graag met u mee

Wilt u weten wat Dovilo voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.