Samen met onze partner Cohesity organiseerden wij op 23 april een webinar, hierin werd het beschermd opslaan van uw bedrijfsdata in de cloud en hoe deze data altijd beschikbaar te hebben behandeld. Heeft u het live webinar gemist? Geen probleem, u kunt het webinar nu terug kijken op ieder geschikt moment.

Cohesity webinar bedrijfsdataTijdens dit webinar werd stil gestaan bij het ontwikkelen van een goed datamanagement beleid. De centrale vraag was hoe u ervoor zorgt als bedrijf dat bedrijfsdata altijd en overal beschikbaar is maar zorgt u er ook nog voor dat dit op een veilige en betrouwbare wijze gebeurt?

Onderwerpen webinar Bedrijfsdata beschikbaar en beschermd in de cloud

  1. Data altijd en overal beschikbaar in de cloud zonder performance-issues – In een steeds veranderende cloud-omgeving wordt het datamanagement steeds complexer. Hoe gaat u daar als bedrijf mee om?
  2. Essentiele Office 365 & Azure back-up oplossingen – Vanuit compliance en de garantie van data beschikbaarheid is het essentieel voor bedrijven om een goede back-up strategie te ontwikkelen. Hoe pakt u dit goed aan? Welke oplossing biedt de meeste veiligheid en eenvoud voor het veiligstellen van uw data?
  3. Ransomware bescherming – Hoe kunt u als organisatie uw back-up infrastructuur zo robuust maken zodat deze voldoende beschermd is tegen ransomware?
  4. Disaster Recovery van en naar cloud diensten – Wanneer denkt u hier als bedrijf over na en wat zijn de te nemen stappen bij het opstellen van een disaster recovery plan?

Wanneer u het webinar wilt terugkijken, volgt u dan deze link.

Het hybride cloud model; de beste oplossing voor elke applicatie.

Remco Cramer, schreef in voorbereiding op het webinar een blog over het hybride cloud model; de beste oplossing voor elke applicatie. Remco is sinds 2019 verantwoordelijk voor de Pre- & Post sales bij DOVILO. In deze blog geeft Remco uitleg over het kwalificeren van applicaties en de keten die een applicatie nodig heeft om te functioneren.