Kwaliteit en efficiënter werken kan allemaal dankzij automatisering. Soms vergeten we in ons enthousiasme waar ICT voor dient. Dovilo houdt koers op zorgeloos versnellen vanuit ICT door middel van inzet van voorgedefinieerde templates in combinatie met de nieuwste mechanismen zoals Bicep van Microsoft.

Dovilo is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hybride oplossingen voor koersvaste cloud transformaties. Met een focus op innovatie en flexibiliteit, heeft Dovilo haar projecten vooraf volledig uitgewerkt met de Bicep ARM-technologie van Microsoft om de digitale transformatie te versnellen en de efficiëntie van ICT-processen te verbeteren.

De Bicep ARM-technologie van Microsoft is een open-source, domeinspecifieke taal voor Azure Resource Manager (ARM)-sjablonen. Het biedt een eenvoudigere en efficiëntere manier om cloudinfrastructuur te beheren doordat gebruikers hun infrastructuur als code kunnen definiëren. Dit zorgt voor meer consistentie en snellere implementatietijden, waardoor de kans op fouten afneemt en het algehele proces wordt gestroomlijnd.

Dovilo werkt nauw samen met de Bicep ARM-technologie van Microsoft om haar klanten te helpen meer efficiëntie en innovatie in hun ICT-processen te bereiken. Door gebruik te maken van de Bicep ARM-technologie is Dovilo in staat om haar klanten meer flexibele en responsieve cloudoplossingen te bieden, waardoor ze zich snel kunnen aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van Bicep ARM-technologie is de mogelijkheid om herbruikbare sjablonen te maken die eenvoudig kunnen worden gewijzigd en aangepast. Hierdoor kunnen de klanten van Dovilo snel en eenvoudig nieuwe infrastructuur implementeren, zonder uitgebreide handmatige configuratie. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die regelmatig updates van hun infrastructuur nodig hebben of snel moeten opschalen om te reageren op een veranderende vraag.

Naast de efficiëntievoordelen biedt de Bicep ARM-technologie ook verbeterde beveiligings- en nalevingsfuncties. Door infrastructuur als code te definiëren, kunnen bedrijven er gemakkelijker voor zorgen dat hun cloudresources worden geconfigureerd volgens ‘best practices’ en security vereisten. Dit helpt het risico op beveiligingsinbreuken en schendingen van de naleving te verminderen, die kostbaar kunnen zijn en de reputatie van een bedrijf kunnen schaden.

Quote Bertram Rutte, oprichter van Dovilo: “Al met al heeft Dovilo’s kennis van het versnellen van innovatie vanuit ICT met de Bicep ARM-technologie van Microsoft haar in staat gesteld snellere, flexibelere en efficiëntere cloudoplossingen aan haar klanten te bieden. Een verrijking van onze Daadkrachtige Innovatie Methodiek die we bij al onze klanten inzetten om aantoonbare verbeteringen te realiseren op benodigde functionaliteit, samenwerking, beveiliging, flexibiliteit, processen en innovatie vermogen. Door gebruik te maken van de voordelen van Bicep ARM-technologie, kunnen bedrijven meer efficiëntie, flexibiliteit en veiligheid bereiken in hun ICT-processen, waardoor ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten en wij onze klanten beter van dienst kunnen zijn.”

Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan om te kijken hoe u uw omgeving het beste kunt versnellen vanuit ICT.