De complexiteit van de huidige ICT infrastructuren heeft dankzij allerlei virtualisatie technieken over de afgelopen jaren de eenvoud voor het dagelijks beheer enorm vergroot. Tegelijkertijd is de benodigde inhoudelijke kennis veel meer verspreid geraakt en veelal niet te vervatten in een beperkt aantal ICT medewerkers. Bedrijven ervaren hiervan hinder in het leveren van kwalitatief hoogstaande ICT.

Wat blijft je zelf doen en wat besteed je uit?

De voorgaande problematieken heeft mede veroorzaakt dat veel bedrijven kiezen voor Cloudservices met heldere SLA afspraken. De kosten versus de geleverde kwaliteit van Cloud services is echter ook een proces dat aandacht vergt vanuit contractmanagement. En belangrijker hoe migreer je naar een dergelijke omgeving zonder verlies van functie en uptime. Tegelijkertijd vraag je je af: Is en blijft een externe service wel betaalbaar of moeten we toch zelf blijven participeren in infrastructuur?

Het antwoord is voor ieder bedrijf verschillend; soms is het strategisch-, technisch- en soms is het financiële component belangrijker en daarbij de bodem om te kiezen voor een extern datacenter (cloud) of een intern datacenter. De keuze voor outsourcing van beheer is dan nog een apart vraagstuk. Dovilo helpt bedrijven met het bouwen van de juiste oplossing voor haar situatie.

Meten van end user experience is de sleutel tot succes

Met behulp van questionnaires, tooling en consultants met ruime ervaring zijn wij in staat uw huidige situatie in een assessment snel en vakkundig te analyseren. Hieruit volgen direct winstpunten en is de basis gelegd. Dit in combinatie met de strategische wensen van uw organisatie schrijven wij uw transformatieplan naar de toekomst.

Dankzij kennis van alle details in uw ICT omgeving van applicatie tot de end user kunnen wij u kwaliteit bieden, de business case schrijven en onderliggend bewijs leveren op basis van metingen.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Maak een afspraak met een van onze Hybride ICT consultants en leer snel bij!

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Alles binnen een datacenter rack wordt door ons aangepakt met een best-of-breed benadering. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686