Turnkey Software

Innovatieve bedrijven kunnen niet zonder innovatieve applicaties. Dovilo biedt turnkey-softwareontwikkeling die direct voorziet in uw behoefte.

Wat is Turnkey Software Development?

Bedrijven kunnen hun software op maat laten ontwikkelen, of kant-en-klaar inkopen. Beide hebben hun voor- en nadelen. Software op maat biedt functionaliteit die precies aansluit op de behoeften van de organisatie, maar is complex, tijdrovend en kostbaar. Kant-en-klare software is goedkoper en is meteen beschikbaar, maar moet worden geïntegreerd en kan tekortschieten op functionaliteit.

Turnkey Software Development biedt in veel scenario’s een goede middenweg. Dovilo ontwikkelt de software voor u en neemt hierbij de volledige projectverantwoordelijkheid. De software is bij oplevering meteen klaar voor gebruik, en is eenvoudig te integreren in de klantomgeving. De software sluit dus aan bij de behoefte, met een besparing op tijd en kosten.

Turnkey software oplossingen van Dovilo:

Bedrijfsapplicaties – voor Business Process Management, Resource Planning en Customer Relationship Management

Webapplicaties – Dovilo ontwikkelt professionele webapplicaties en zakelijke websites en leidt overige online-projecten in goede banen. Onze specialisten richten online omgevingen in naar behoefte. Daarnaast ontwikkelt Dovilo SaaS-oplossingen ter ondersteuning van verschillende soorten cloud infrastructuur.

Mobile – Mobiele platformen, vooral iOS en Android, maken een steeds groter deel uit van de bedrijfsactiviteiten van organisaties. Dovilo ontwikkelt zowel apps voor klantgebruik als voor gebruik door medewerkers.

Hoe turnkey development werkt

Op basis van het eisen- en wensenpakket zetten de specialisten van Dovilo een project op. Hierbij worden de bestaande ICT-omgeving, bedrijfsprocessen en applicaties betrokken. Het project is opgedeeld in meerdere kortstondige fases, waardoor tussendoor bijgestuurd kan worden indien nodig. Op deze manier bieden wij:

Betrouwbaarheid – Omdat de projecten volgens standaardprocedures verlopen, zijn ze altijd voltooid binnen gestelde tijd en budget.

Snelle Time-to-market – Functionaliteiten kunnen op aanvraag stapsgewijs worden geactiveerd. U kunt dus direct aan de slag.

Kwaliteitscontrole – De ontwikkeling van software vraagt om strikte kwaliteitscontroles. De Dovilo specialisten voeren de nodige controles uit en organiseren desgewenst een onafhankelijke audit zodat de turnkey softwareoplossing ook daadwerkelijk voldoet.