Bedrijfsdata beschikbaar en beschermd in de cloud

Het live webinar gemist? Geen probleem, kijk het webinar nu terug op ieder geschikt moment.

Eind april organiseerden wij samen met onze partner Cohesity het webinar “Bedrijfsdata beschikbaar en beschermd in de cloud”. Tijdens dit webinar werd uitgebreid aandacht besteed aan het beschikbaar hebben van data in de cloud zonder performance-issues. Nu steeds meer bedrijven de overstap maken naar de cloud is het essentieel om een goede datamanagementstrategie te ontwikkelen. Dit webinar kan ook voor uw organisatie de eerste stap zijn naar de ontwikkeling van een goede datamanagementstrategie.

Onderwerpen webinar

  1. Data altijd en overal beschikbaar in de cloud zonder performance-issues – In een steeds veranderende cloud-omgeving wordt het datamanagement steeds complexer. Hoe gaat u daar als bedrijf mee om?
  2. Essentiele Office 365 & Azure back-up oplossingen – Vanuit compliance en de garantie van data beschikbaarheid is het essentieel voor bedrijven om een goede back-up strategie te ontwikkelen. Hoe pakt u dit goed aan en welke oplossing biedt de meeste veiligheid en eenvoud voor het veiligstellen van uw data?
  3. Ransomware bescherming – Hoe kunt u als organisatie uw back-up infrastructuur zo robuust maken zodat deze voldoende beschermd is tegen ransomware?
  4. Disaster Recovery van en naar cloud diensten – Wanneer denkt u hier als bedrijf over na en wat zijn de te nemen stappen bij het opstellen van een disaster recovery plan?

Vul het formulier op deze pagina in, u ontvangt dan een mail met de opname van het webinar.

Advies op locatie

Wanneer u zich graag wilt verdiepen in de besproken thema’s, middels een fysieke afspraak op locatie, dan bieden wij u een gratis consult aan. Onze experts plannen graag een afspraak voor een hybrid cloud consult. Naast het consult ontvangt u een kosteloos adviesrapport met daarin de te nemen stappen om cloudprojecten binnen de organisatie te optimaliseren of succesvol te starten.

Een hybride cloud model; de beste oplossing voor elke applicatie

Bij veel bedrijven bestaat de wens om naar de cloud te gaan, maar als men online zoekt naar “de manier om naar de cloud te gaan” sluiten de gevonden suggesties vaak niet aan bij de business en behoeftes van het bedrijf. Dit is te verklaren; naast de standaard technische “building blocks” die beschikbaar zijn, is voor een gedeelte van de applicaties maatwerk nodig.

Dovilo-collega Remco Cramer schreef een blog over het kwalificeren van applicaties, de eerste stap op weg naar een de implementatie van een goede datamanagementstrategie.