Software Design & Consulting

Investeringen in de ICT-infrastructuur zijn investeringen in het operationele hart van de organisatie. Als verbinding tussen medewerkers, afnemers, leveranciers en management is deze integraal voor ieder bedrijf. Daarom moet de infrastructuur precies aansluiten op de behoeften en de eisen van de markt. Hoogwaardige software is een voorwaarde om hieraan te kunnen voldoen.

Maar goede ICT is veel meer dan technologie inkopen, en vraagt om diepgaande kennis van de markt. De consultants van Dovilo beschikken hierover. Zij assisteren bij het opstellen van strategie en ontwerpen de benodigde applicaties waarmee deze wordt ingevuld. De consultancydiensten van Dovilo helpen bedrijven bij het slim inkopen van hun ICT.

Software die voldoeet

De software moet altijd direct aansluiten op de zakelijke behoeften, maar ook op de bestaande ICT-omgeving van het bedrijf. Ieder softwareontwerp dient nauwkeurig rekening te houden met deze twee kernpunten. Dovilo helpt bij het creëren van een specificatie die rekening houdt met alle relevante factoren. Ook kunnen wij optreden als objectieve partij bij het beoordelen van een design die in-house of door derden is vervaardigd. Sterker: Dovilo heeft zelfs de kennis in huis om het gehele softwareproject op zich te nemen.

Advies op maat

Dovilo deelt graag zijn grondige kennis en ervaring op het gebied van software development, implementatie en ondersteuning. Dit doen we voor iedere fase waarin een bedrijf zich bevindt, van bedrijven in oprichting tot organisaties die uitbreiden. Dovilo biedt de volgende consultancydiensten:

Audits
Onze experts zijn gekwalificeerd voor het uitvoeren van objectieve en gecertificeerde audits van uw ICT. We beschikken over ISO9001 & ISO27001 Handboeken voor al onze in eigen huis ontwikkelde diensten. Onze rapporten vormen een bewijs voor potentiële afnemers die strikte eisen stellen aan hun dienstverlening.

ICT-strategie
De ruime praktijkervaring van onze specialisten geeft hun de bagage om bedrijven te ondersteunen bij het ontwikkelen van een solide strategie. Ze zorgen ervoor dat beleid en uitvoering behoeften vervullen, de organisatie op de lange termijn vooruithelpt, en kosteneffectief is.

ICT-architectuur
De architecten van Dovilo kiezen altijd voor applicaties en diensten die het beste zijn voor de omgeving van de organisatie. Daarbij houden ze de omgeving wendbaar, zodat organisaties snel kunnen reageren op veranderingen in de markt. Bovendien zitten ze nooit vast aan specifieke vendoren.

Projectplanning
Onze projectmanagers zetten een gedetailleerde planning op waarmee bedrijven precies weten hoe hun nieuwe oplossingen worden geïmplementeerd. Dit geeft ze – naast een nauwkeurig tijdspad – inzicht in de kosten, zodat projectteams hun budget en andere middelen hierop kunnen indelen.