Dell is een van de referentie architecturen waar Dovilo in de afgelopen jaren een sterke samenwerking mee heeft opgebouwd. Sinds kort mogen wij ons ook officieel Platinum Partner van Dell noemen. Dit betekent dat wij nog beter in staat zijn om de beste en meest betrouwbare datacenter en cloud technologieën aan onze klanten aan te bieden.

“Our mission is to be the best, in the eyes of our partners. Simple. Predictable. Profitable.” Een sterk statement van Joyce Mullen, President, Global Channel, Embedded & Edge Solutions bij Dell waar wij ons volledig bij aansluiten. Vanuit oDell Platinum Partnernze gedeelde visie waarbij onze partners en klanten centraal staan, bieden wij enkel de meest efficiënte en effectieve oplossing aan. Samen helpen wij onze klanten om het maximale rendement te behalen op het gebied van Hyperconverged Servers  , Software Defined-, SAN & NAS storage en SRM.

Bent u benieuwd wat Dell en Dovilo gezamenlijk voor uw organisatie kunnen betekenen? Schroom dan niet langer en neem contact op met 1 van onze experts.

Klik hier voor een volledig overzicht van onze partners.