Terugkijken; webinar “Productievere thuiswerkers en meer bedrijfscontinuïteit dankzij cloud file services”

Samen met onze partner Nasuni organiseerden wij op 10 juni het webinar Productievere thuiswerkers en meer bedrijfscontinuïteit met cloud file services. Heeft u dit gemist? Geen probleem u kunt het webinar nu terugkijken. Vul het formulier op deze pagina in en wij sturen u de opname toe.

Logo Nasuni

Voorlopig zal thuiswerken nog voor veel organisaties essentieel zijn om productief te blijven, of misschien zelfs wel het nieuwe normaal worden. Voor organisaties met thuiswerkers of meerdere locaties is remote access tot benodigde bestanden een voorwaarde om de productiviteit van medewerkers – en de bedrijfscontinuïteit – te garanderen. Data moet beschikbaar en beheersbaar zijn vanaf iedere locatie, waarbij databescherming een topprioriteit is.

Bent u benieuwd naar de voordelen en benodigdheden van remote access tot bestanden? Kijk dit webinar dan nu terug.

Over het webinar

Tijdens dit webinar werden de volgende onderwerpen besproken.

  • Remote file access: altijd en overal toegang tot bestanden
  • Vanaf iedere locatie de file infrastructuur implementeren en beheren
  • Schaalbare en kostenefficiënte file services implementeren
  • File storage schalen en data beschermen zonder productieverlies

Gratis cloud consult en adviesrapport

Wilt u zich graag verder verdiepen in de besproken thema’s? Onze experts plannen graag een gratis consult bij u op locatie. Naast het consult ontvangt u een kosteloos adviesrapport met daarin de te nemen stappen om cloud projecten binnen de organisatie succesvol te starten of te optimaliseren.