Bel direct op: +31 85 486 86 86

Nasuni Webinar - 4 juli 2019 - 14:00 uur

Recent onderzoek toont aan dat de groei van filedata vele malen sneller gaat dan blockdata. Traditionele storage systemen zijn hier niet op ingericht. Het aanschaffen van overcapaciteit is gemeengoed. Reden te meer om naar de Cloud te kijken als alternatief. Indien samenwerken met teamleden verspreid over meerdere locaties tegen een gelijkend kostenmodel een wens is, dan is de Cloud zeker een goed alternatief. Daarnaast verwachten gebruikers performance zoals een lokale pc, fileserver of NAS levert. Een nog veel gehoorde opmerking is dat Cloud storage duur is doordat de actieve data door gebruikers veel geraadpleegd wordt, echter is dat niet noodzakelijk.

4 juli aanstaande om 14:00 uur presenteert Dovilo de samenwerking met Nasuni. Tijdens dit webinar bespreken wij met u de business case waaronder de samenwerking tot stand kwam:

Pieter van Wijk, Dovilo: "Een van onze relaties had te maken met explosieve groei van file data. Aangezien veel van de bedrijven die wij spreken hun storage systemen op groei inkopen wilden wij hier iets aan doen. Dus bijvoorbeeld: Ze hebben nu 100TB file data en verwachting binnen 5 jaar naar 300TB te groeien. Dan kopen ze vaak een systeem van 300TB af en toe zelfs op de gok in, om niet later tekort te komen. Met een modulair verbruikscontract lossen we dit probleem compleet op.

"Met Nasuni verplaatsen de data naar S3 storage in de cloud. De secundary en/of koude data laten we daar staan en de primaire/hot data repliceren we op een local appliance. Dit om de performance hoog te houden."

"Het is onze verwachting dat deze propositie in combinatie met collaboration, file synchronisatie en sharing een interessante business case maakt voor veel bedrijven."

 Meer weten over de mogelijkheden die wij bieden en de samenwerking tussen Nasuni en Dovilo - schrijf u dan nu in voor ons webinar! 

 

Nasuni in 2 Minutes [Explainer Video] from Nasuni on Vimeo.

 

Aanmelden

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu