Bel direct op: +31 85 486 86 86

Lunch & Learn: ICT Solution Management

Dovilo organiseert in samenwerking met technologiepartners Huawei en Zerto een middag vol interactieve presentaties rondom het thema ‘Toekomstbestendige IT Infrastructuur’. Het evenement wordt gehouden op 17 oktober in de Amsterdam Arena.

Plan voor de toekomst

Hoe richt u een IT afdeling zo efficiënt mogelijk in met het oog op het heden én de toekomst? Welke lessen kunnen we leren uit de praktijk om ons hierop voor te bereiden? En hoe werken de next generation ICT oplossingen die u hierbij kunt gebruiken? U krijgt antwoord op deze en andere vragen middels interactieve presentaties die de diepte induiken.

Een middag vol praktijkvoorbeelden

Terwijl u geniet van een heerlijke lunch komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met praktijkvoorbeelden, waarbij extra aandacht is voor de onderliggende technologie. Hierdoor is deze Lunch & Learn geschikt voor zowel IT managers als engineers.

Na afloop is er uiteraard gelegenheid om te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijd & Locatie

U bent op 17 oktober van harte welkom van 12:00 tot 18:00 uur. Het evenement vindt plaats naast de Amsterdam Arena. Na aanmelding ontvangt u de exacte locatie en het volledige programma.

De middag is inclusief een uitgebreide lunch, drinken en hapjes.

Aanmelden

Deelname is kosteloos. Er is echter beperkt ruimte, dus meld u snel aan via onderstaand formulier.

Kunt u niet deelnemen, maar wilt u wel meer weten over de inhoud? Neem dan contact op met onze specialisten via 085 486 86 86 of info@dovilo.eu.

Aanmelden

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu