Bel direct op: +31 85 486 86 86

Focus op beveiliging en optimalisering ICT

In Juni 2018 houden wij ons jaarlijks evenement Focus.(exacte datum volgt snel!) In een roundtable setting leveren wij u de laatste informatie over de diverse innovaties in de wereld van ICT infrastructuren en Cloud diensten. Dit keer ligt de focus op beveiliging en optimalisatie van uw hybride ICT infrastructuur. Vervolgens laten wij u zoveel mogelijk ook zien in demonstraties onder het genot van een drankje en een hapje. De dag zal aanvangen rond lunchtijd met een inlooplunch bij ons en met een afronding einde middag. U kunt zich onderaan deze pagina inschrijven. 

Waarde van dit evenement voor u!

U krijgt de laatste nieuwtjes op het gebied van infrastructuur & performance management, weet hoe uw ICT omgeving scoort? Hoe staat het met uw maatregelen voor GDPR en beveiliging in hybride omgevingen? Daarnaast wordt u geïnformeerd over hoe u controle krijgt en houdt over datamanagement.

  1. Deelnemers maken kans op een gratis security analyse & rapportage (twv 5.000 euro) 
  2. Deelnemers maken kans op een gratis infra analyse & rapportage (twv 10.000 euro)

Deze worden verloot tussen de bezoekers op deze dag.

Locatie

Dataplace Rotterdam

Van Coulsterweg 6 te Alblasserdam 

 

 

 

 

Programma

 

Bent u niet in de gelegenheid om aan te schuiven, maar wilt u wel meer weten over de inhoud? Dan kunt u met onze afdeling verkoop contact opnemen voor een persoonlijke sessie. Bel ons op 0854868686 of email naar info@dovilo.eu 

Aanmelden

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu