Terugkijken; Online meeting Dovilo Intelligent Multicloud

Welke vragen stelt u zichzelf?

 • Slaan wij al onze bedrijfsdata op in de Cloud of ook nog ergens anders? Ofwel, hoe gaan wij om met de Multicloud binnen onze organisatie?
 • Is het voor ons interessant om te kijken naar een combinatie van de publieke en private Cloud?
 • Hoe snel en eenvoudig kunnen wij migreren naar of van een Cloudplatform?
 • Welk datamanagement platform is hierbij geschikt?
 • Wij hebben gekozen voor een nieuw platform. Welke transformatie skills zijn nodig om de overgang zo goed mogelijk en zonder risico’s te laten verlopen?

Herkenbare vragen. Bent u benieuwd naar de antwoorden? Samen met Paul Bootsma, Dell Cloud Evangelist, gaf CEO van Dovilo Bertram Rutte de antwoorden op deze vragen. Maar dat niet alleen, deze online sessie zal u gegarandeerd nieuwe ideeën en referentiekaders voor uw eigen IT-strategie opleveren, gebaseerd op de kennis en kwaliteit van ervaren partijen zoals Dell en Dovilo.

Meld u nu aan en bekijk het webinar.

  The test LinkedIn pixel should be showing now!

  Aanmelden webinar

   
  Met dit formulier verzamelen we uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en bedrijfsgegevens om u toegang te kunnen geven tot het gevraagde live-webinar. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe wij de door u ingediende gegevens beheren en beschermen.

  Gratis hybrid cloud consult met adviesrapport

  Wanneer u zich graag verder wilt verdiepen in de besproken thema’s, middels een fysieke afspraak op locatie, dan bieden wij u een gratis consult aan. Onze experts plannen graag een afspraak. Naast het consult ontvangt u een kosteloos adviesrapport met daarin de te nemen stappen om cloudprojecten binnen de organisatie te optimaliseren of succesvol te starten.