Onderhoud en Ondersteuning

Onderhoud en ondersteuning van software is een belangrijke voorwaarde voor efficiënte en kosteneffectieve ICT. Oplossingen draaien beter en gaan hierdoor langer mee. Met onderhoud en ondersteuning van Dovilo bent u ervan verzekerd dat uw software optimaal presteert.

Software als één omgeving

Onze specialisten richten zich niet op de afzonderlijke applicaties, maar op hoe zij als één geheel goed blijven werken. Bovendien besteden ze minstens evenveel aandacht aan het voorkomen van problemen als aan het oplossen zelf.

Softwareonderhoud

De onderhoudsdiensten van Dovilo rusten op drie pijlers:

Correctief onderhoud – Goede ondersteuning zorgt ervoor dat software optimaal draait. Dit vereist een constante zoektocht naar verbeteringen. Indien gewenst analyseren wij uw software-omgeving om terugkomende storingen en prestatie-dips te verhelpen.

Periodiek onderhoud – Onderhoud op vaste momenten is cruciaal voor iedere applicatieomgeving. Alleen zo worden eventuele mankementen ontdekt en opgelost voordat ze een probleem vormen. We voeren ook updates door, zodat uw applicaties altijd optimaal presteren.

Overzetten naar nieuwe omgevingen – Dovilo verzorgt het ordelijk en naadloos overzetten van uw software naar nieuwe hardware, van migratie naar nieuwe hostingomgevingen to applicatie-upgrades. Daarbij letten we sterk op de continuïteit en prestaties in de nieuwe of gewijzigde omgeving. Ook kunnen wij met onze kennis en ervaring bijstaan bij de migratie naar cloudapplicaties.

Ondersteuning

Ons team biedt eerste-, tweede- én derdelijnsondersteuning voor alle applicaties. Dus niet alleen voor de software die we zelf hebben ontwikkeld, maar ook voor software door derden. Onze specialisten beschikken over de kennis en ervaring voor een zorgeloze en naadloze overdracht van ieder project.

Beheer

Wij kunnen het technisch beheer van de volledige infrastructuur op ons nemen, met 24×7 monitoring van de kernapplicaties en hardware. Ons team reageert onmiddellijk op signalen die kunnen wijzen op problemen met de servers. Zo kan uw organisatie zich volledig richten op zijn kernactiviteiten.