Bel direct op: +31 85 486 86 86

Dovilo beveiligt grootste distributeur van Nederland

25 juli 2017

 

Modernisatie van datacenterinfrastructuren is op het lijf geschreven van Dovilo. De klant had een verouderde infrastructuur, waarbij uitval van kritieke processen door overbelaste systemen vaak voorkwam. Tevens was er een behoefte om hard te groeien in de komende jaren. De klant had duidelijk behoefte aan meer snelheid, ruimte voor modulaire groei en een forse verbetering van de beheer performance.

De nieuw gekozen architectuur voor het netwerk bestaan uit Enterprise componenten met allen de mogelijkheid om centraal remote locaties te kunnen beheren en te combineren in de toekomst met verbindingen naar publieke Cloud services. Het project is gerealiseerd in nauwe samenwerking met Dovilo's bewezen partner eco-systeem.

Commercieel is er gekozen voor een lange termijn samenwerking in een contract van vijf jaar. De totale opdrachtwaarde omvat ruim 600.000 euro.

Voorkomen & genezen

Een goede beveiliging bestaat uit preventie en herstel na een beschadiging van informatie. Dovilo is in staat beide te voorzien in haar oplossingen. Aan de ene kant kunnen we zo goed als mogelijk gebruikers, het datacenter en de tussenliggende verbindingen naar buiten beschermen. Tegelijkertijd moet ook van binnenuit veel beschermd worden. Door te werken met producten welke top van de markt bekleden en als snelste schakelen bij een probleem elimineert een gebruiker 98% van de problemen op voorhand.

Toch is niet alles te voorkomen. Als er dan toch een inbraak is of bijvoorbeeld een ransomware situatie dan is Dovilo in staat uw schade te minimaliseren en productieherstel bijna direct te realiseren.

Ook in dit project is dit gelukt dankzij een ideale mix van preventie & herstel. 

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Alles binnen een datacenter rack wordt door ons aangepakt met een best-of-breed benadering. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu