Bel direct op: +31 85 486 86 86

HPE neemt Simplivity over

20 april 2017

 

Voor Hewlett Packard Enterprise(HPE) komt deze overname op het juiste moment. Door gebrek aan een 'puur' hyperconverged platform in het huidige assortiment is dit een goed aansluitende aankoop voor HPE. 

hpsvtHPE heeft reeds de nodige producten met converged technieken in het assortiment. De Simplivity oplossing maakt het mogelijk ook direct de concurrentie aan te gaan met de oplossingen, die vanaf de basis als hyperconverged product zijn ontwikkelt. Hierdoor wordt de eenvoud van beheer en mate van integratie veel meer benadrukt.

 

HPE partnership Dovilo

Dovilo was al enige jaren verbonden aan Simplivity en heeft de nodige projecten hiermee uitgerold. Wij zullen dit succes voortzetten en vergroten met behulp van ons partnership met HPE. Dovilo heeft zich de afgelopen tijd en zal zich de komende tijd vol inzetten als gecertificeerd partner van HPE en het succes van Simplivity verder uitbouwen binnen deze samenwerking.

Over HPE

HPE legt de focus op efficiëntie en snelheid van de waarde creatie voor bedrijven met behulp van IT. Door technologie in te zetten die een business case snel en betrouwbaar realiseert zijn klanten verzekert van kwaliteit en een vergrootte waarde voor haar onderneming. Dit aangevuld met wereldwijde ondersteuning met 24x7 support leveren u de waarde die u zoekt.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Alles binnen een datacenter rack wordt door ons aangepakt met een best-of-breed benadering. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu