Bel direct op: +31 85 486 86 86

Jonge Keepers van v.v. Oranje Wit beschermt met helm

24 februari 2017

De kans op hersenletsel is voor een voetbal keeper een zeer groot risico, kijkend naar de loopbaan van een voetballer ligt deze kans zelfs op meer dan 80%. De kosten van een keepershelm zijn vaak redenen om af te zien van een dergelijke investering. Dovilo zag aanleiding genoeg om dit initiatief tot betere bescherming direct te sponsoren.

Een impressie op de avond van uitreiking:

Vol trots kijkt keeperstrainer Remco de Heer toe hoe alle jeugdkeepers voor de volop aanwezige pers poseren met hun keepershelm. ,,Fantastisch om dit te zien. Het gevoel van trots overheerst.'' De club maakte anderhalve week geleden bekend ruim twintig keepers, van 7 tot en met 12 jaar, te laten trainen en spelen met hoofdbescherming. Gisteravond werden de helmen aan de jonge voetballers uitgereikt.

De keepers van de selectieteams, Daan, Sven, Coen en David, testen hun helmen direct uit tussen de palen. ,,We doen nu een specifieke oefening. De plaatsing van de pionnetjes is de lijn die de keepers moeten pakken als ze insnijden'', legt trainer Bianca Oskam uit. ,,De duik die ze bij deze oefening maken, toont direct wat het belang van de helm is.''

Zie ook:

http://www.ad.nl/dordrecht/jonge-keepers-het-voelt-fijner-met-helm~ad4d012c/

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Alles binnen een datacenter rack wordt door ons aangepakt met een best-of-breed benadering. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

 

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu