Bel direct op: +31 85 486 86 86

Global transport bedrijf kiest voor Hyperconverged

21 december 2016

Dovilo expertise leidt u naar de juiste keuzes

Converged en zelfs ‘hyper converged’ zijn de trends van vandaag. De markt is in beweging met de ene na de andere nieuwe start-up, welke zich voornamelijk richt op maximale integratie. We naderen tenslotte de 100% virtualisatie, maar er zijn nog wel enkele technische hobbels, waaronder eenvoud in beheer en kosten control, te nemen. Hyperconverged infrastructuren geven al een goede richting aan de nieuwe oplossing en sluiten perfect aan in deze trend. In dit geval is er gekozen voor Simplivity technologie in combinatie met VMWare.

Dovilo Datacenter experts

Dovilo heeft een enorme expertise in convergeerbare technologie ontwikkelt, waarmee zij onafhankelijk advies kan leveren aan haar opdrachtgevers. Meerdere software oplossingen zijn op de markt gebracht al dan niet in combinatie met hardware. De kunst is om te weten welke het beste bij uw situatie en strategie past. Hierin heeft Dovilo een belangrijk rol te vervullen; vervolgens begeleidt Dovilo het project voor levering, installatie van de gehele stack van hardware en software. U wordt compleet ontzorgd. Tenslotte kiest een klant vaak voor een  dienstenpakket van 24x7 support tot en met compleet beheer van alle componenten tot aan de OS-laag.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Alles binnen een datacenter rack wordt door ons aangepakt met een best-of-breed benadering. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

 

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu