Bel direct op: +31 85 486 86 86

Nieuwe klant 12,500 medewerkers

28 november 2016

 

Dovilo's expertise is een fenomeen

Wederom blijkt dat Dovilo in staat is met name middelgrote tot hele grote bedrijven te kunnen bedienen met haar expertise. Eén van de grotere productiebedrijven ter wereld in fiets-, vis en sportieve lifestyle producten heeft Dovilo geselecteerd voor haar expertise en kunde op het gebied van datacenter infrastructuren. (12,500 medewerkers)

In deze tijden van schaarste op het gebied van onafhankelijke kennis en drive om te kunnen adviseren vanuit de beste oplossing voor de business van een klant, onderscheidt Dovilo zich van de competitie. Dovilo is keer-op-keer in staat gebleken om het beste advies te geven dat past bij de behoefte van de klant.

Drivers zijn veelal risico, kosten en zeker ook de drang tot innovatie. Innovatie zonder teveel te betalen of teveel risico's te nemen is een lastig proces voor een organisatie welke eens in de zoveel jaar een investering doet op IT gebied.

Moderne datacenters vergen niet alleen innoverende producten, maar ook innoverende denkwijzes. Dit is nu exact waar Dovilo excelleert en het verschil biedt met de traditionele markt.

In dit project wordt de gehele Core switch laag vervangen met Brocade IP producten. Brocade levert zeer geavanceerde IP producten (VDX) met een eenvoudige beheer oplossing. Daarnaast is het mogelijk om NSX integratie te gebruiken in combinatie met VMWare.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een infrastructuur specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

 

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu