Bel direct op: +31 85 486 86 86

Ziekenhuis kiest voor Dovilo Backup

31 maart 2018

 

Onlangs heeft Dovilo de opdracht verkregen voor het leveren van een uitbreiding op de Exagrid oplossing bij een groot regionaal Ziekenhuis. In 2016 was al zo'n 200 TB aan backup-opslag aangeschaft om mee te starten. Nu, twee jaar later, is er gekozen om de capaciteit te verdrievoudigen. Hierdoor kan de opdrachtgever binnen deze oplossing tot vele PetaBytes doorschalen met hoge performance.

Voor minder dan 0,01 euro per GB per maand heeft het Ziekenhuis hiermee al haar backup-data veiliggesteld. De oplossing werkt met diverse backup software producten. In dit geval is er ook gebruik gemaakt van de Dovilo standaardoplossing waarbij Veeam of Zerto de backup veiligstellen. Mede hierdoor is het mogelijk om zonder performance issues een backup en restore uit te voeren. Ook is het mogelijk direct de productie te hervatten vanaf de Exagrid en onderwater - zonder verdere impact - de data terug te plaatsen op de originele plek.

Backup is steeds vaker een laatste redmiddel. Niet alleen voor menselijke fouten, maar ook als antwoord op de ontwikkelingen op het gebied van ransomware. Belangrijk in zo'n situatie is om minimale hoeveelheden aan data te verliezen. Met onze oplossingen kan een organisatie snel dergelijke bedreigingen het hoofd bieden met minimaal tot geen dataverlies.

Over Exagrid

exagridExagrid is een organisatie die sedert 2008 actief is op de markt voor deduplicatie backup devices. Met meer dan 300 customer succes stories op het internet, superieure dienstverlening en kwaliteit in oplossingen en product een aanwinst voor de storage markt. Success stories Exagrid.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een Business Continuity specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Lees ook verder over onze DR-a-a-S diensten in het artikel over Business Continuity.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu