Bel direct op: +31 85 486 86 86

Ziekenhuis kiest voor Dovilo Backup

31 maart 2018

 

Onlangs heeft Dovilo de opdracht verkregen voor het leveren van een uitbreiding op de Exagrid oplossing bij een groot regionaal Ziekenhuis. Tot wel 150-200 TB aan backup opslag was er in 2016 al aangeschaft om mee te starten. Nu twee jaar later is er gekozen om de capaciteit te verdrievoudigen en kan de opdrachtgever tot vele PetaBytes en performance binnen deze oplossing doorschalen.

Voor een prijs onder de 0,01 euro per GB per maand heeft het Ziekenhuis hiermee al haar backup data veiliggesteld. De oplossing werkt met diverse backup software producten. In dit geval is er ook gebruik gemaakt van de Dovilo standaard oplossing waarbij Veeam of Zerto de backup veiligstellen. Hierdoor is het mede mogelijk zonder performance issues een backup en restore uit te voeren. Ook is het mogelijk direct de productie te hervatten vanaf de Exagrid en onderwater zonder verdere impact de data terug te plaatsen op de originele plek.

Backup is steeds vaker een laatste redmiddel. Niet alleen voor menselijke fouten, maar zeker ook als antwoord op de ontwikkelingen op het gebied van Ransomware. Belangrijk is dan minimale hoeveelheden aan data te verliezen. Met onze oplossingen is een organisatie verzekert snel met minimaal tot geen dataverlies dergelijke bedreigingen aan te kunnen.

Over Exagrid

exagridExagrid is een organisatie die sedert 2008 actief is op de markt voor deduplicatie backup devices. Met meer dan 300 customer succes stories op het internet, superieure dienstverlening en kwaliteit in oplossingen en product een aanwinst voor de storage markt. Success stories Exagrid.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Dovilo is een Business Continuity specialist! Wij verzorgen de best passende oplossing voor uw budget in een project, dienst of combinatie van beide!

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Lees ook verder over onze DRAAS diensten in het artikel over Business Continuity.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu