Bel direct op: +31 85 486 86 86

Disaster Recovery Guide

20 december 2016

 

Dovilo en Zerto werken al geruime tijd samen en hebben de nodige projecten in samenwerking gerealiseerd. Nu is er een nederlandstalig boekje uitgebracht om u snel te informeren over de mogelijkheden voor het migreren van workloads voor DR doeleinden of tussen diverse Cloud infrastructuren met Zerto. 

Daarnaast kan Dovilo u natuurlijk voorzien van meer informatie tussen de keuzes van traditionele backup, Zerto VM replicaties en overige mogelijkheden in uw eigen omgeving of naar ons shared datacenter concept.

DR boekje Dovilo

U kunt het boekje aanvragen middels info@dovilo.eu; ook kunt u verder lezen over Business Continuity.

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Lees ook verder over onze diensten in het artikel over Business Continuity.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu