Na een jaar van flinke groei in 2017 is het belangrijk de capaciteit van de organisatie verder uit te breiden, opdat we ook in 2018 de optimale beleving kunnen bieden aan onze klanten.

Salesmanager

Per 1 Maart zal Maurice Boonstra starten als Salesmanager bij Dovilo. Maurice heeft voorheen ondermeer bij Extreme networks & Brocade gewerkt en heeft meer dan 30 jaar ervaring in de ICT. Maurice zal zich toeleggen op ondermeer het verder vormgeven van de verkoopactiviteiten van de organisatie en het uitbouwen van onze propositie in de hybride Cloud markt. Diverse diensten zijn reeds uitgebracht en er  worden dit jaar een aantal nieuwe gestart. Voor een overzicht op de diensten die wij bieden verwijzen wij u naar onze website. Maurice is bereikbaar op telefoonnummer +31683652106 of middels zijn email adres Maurice.Boonstra@dovilo.eu

Financiële versterking Dovilo

Shirley Maasbach is per 1 Januari begonnen bij Dovilo op de financiële afdeling. Shirley heeft ruim 20 jaar ervaring in assistentie van het management en is een ster in financiële taken. 

Wij wensen beiden veel succes en plezier met hun nieuwe uitdaging!

Wil jij ook bij ons komen praten voor een nieuwe dream job bij Dovilo? Check onze vacatures!