Dovilo Multicloud

De ideale ICT-omgeving is mogelijk

ICT is geen doel op zich. Het is de verbinding tussen data en informatie.  En dat op een manier die kennis, inzicht en wijsheid brengt. De ideale ICT-omgeving is krachtig genoeg om data van uw organisatie optimaal te benutten. Daarnaast moeten er voldoende resources beschikbaar zijn om alle applicaties te draaien die bedrijfsactiviteiten direct ondersteunen. Tegelijkertijd dient de omgeving flexibel te zijn zodat uw bedrijf door kan groeien en zich kan aanpassen aan nieuwe marktsituaties. En dat alles op een manier die uiteraard kosteneffectief is.

DIKW Pyramid

Eén geïntegreerde ICT-omgeving

Een bekend probleem is dat bestaande applicaties en clouddiensten verschillen per afdeling of bedrijfstak. Sommigen applicaties komen het best tot hun recht in de public cloud. Voor andere oplossingen ben je beter af als ze in een eigen datacenter draaien. En voor weer andere is een private cloud de beste oplossing. Gelukkig is het niet nodig om voor slechts één omgeving te kiezen en daar al uw ICT-benodigdheden onder te brengen. De voordelen van een on-premise ICT-omgeving gecombineerd met de public of private cloud komen samen in één geïntegreerde ICT-omgeving; de Multicloud van Dovilo.

Multicloud is de oplossing

De Multicloud van Dovilo biedt de mogelijkheden aan om de volledige ICT te faciliteren, perfect toegesneden op uw behoefte. Alle diensten en software draaien daar waar ze het meest effectief zijn. Of dat nou lokaal in een eigen datacenter is, of in een cloudomgeving. De Dovilo Multicloud is de brug tussen al deze verschillende vormen van ICT.

“Effectief en eenvoudig beheer vormen de essentie van een succesvolle Multicloudomgeving. Alleen dit verzekert volledige controle over uw resources. Ongeacht of deze in uw eigen datacenter staan of bij een leverancier in een private of public cloud. Hiervoor is een complete beheersing van de onderliggende ICT-processen nodig. Specialisten moeten de techniek perfect regelen en tegelijkertijd vertalen naar de business in duidelijke, eenvoudige taal. De Dovilo Multicloud voorziet in al deze behoeftes en biedt zo een gebruiksvriendelijke oplossing voor al uw ICT-behoeften.”

Bertram Rutte CEO van DoviloBetram Rutte, CEO Dovilo

Een Multicloud opzetten

Dovilo gelooft sterk in optimalisatie naar de behoeften van uw organisatie. Wij passen de dienstverlening aan op uw behoefte. Dankzij verregaande automatisering is het uitbouwen van een framework voor de omgeving sneller en eenvoudiger dan ooit tevoren. Bestaande on-premise applicaties zijn modulair en goed te combineren met cloud-native oplossingen, wat zorgt voor een kosteneffectieve overgang naar een Multicloudomgeving. Bovendien gelooft Dovilo sterk in uw keuzevrijheid. Uw behoefte is leidend en dankzij de ingebouwde flexibiliteit en beheer van data on-premises of bij AWS of Azure kunt u altijd zelf voor de beste oplossing kiezen. Ook later in het traject.

De consultants van Dovilo helpen u door deze transitie. Uiteraard heeft u altijd controle. Samen doen we het stap voor stap. Wij doen dit op basis van begrijpelijke taal en duidelijke afspraken.

De Multicloud-voordelen voor uw organisatie

  • Alle diensten en software draaien daar waar ze het meest effectief zijn

  • Optimalisatie naar uw behoeften

  • Dienstverlening toegesneden op uw wensen en behoeften

  • Ingebouwde flexibiliteit en beheer van data

  • Een kosteneffectieve ICT-omgeving

Dit biedt Dovilo u

Of u met een eigen platform werkt of deze bij ons afneemt, Dovilo is bij uitstek een bedrijf dat met u samenwerkt om zowel de technologie als de dienstverlening aan te laten sluiten op uw behoefte. Stap-voor-stap analyseren wij uw omgeving en helpen wij u om deze volledig te optimaliseren.

Om het ideaal van ‘as-a-service’ te behalen, voorzien wij in brede expertise op alle vlakken. Van implementatie tot datamanagement, zodat u altijd toegang heeft tot de informatie die uw activiteiten direct ondersteunen. Uiteindelijk gaat het om uw medewerkers, die alle middelen in handen krijgen om hun taken efficiënt en effectief uit te voeren. Ongeacht waar ze zich bevinden en ongeacht de samenstelling van de ICT, alle gebruikers hebben de toegang die ze nodig hebben om uw organisatie verder te helpen.

Informeer naar de mogelijkheden van Dovilo

Bent u overtuigd van de voordelen die de Multicloud van Dovilo u kan brengen als organisatie? Neem dan nu contact op met de consultants van Dovilo. Zij helpen u graag bij de verdere ontwikkeling van uw bestaande ICT-omgeving.

Onze ondersteuning

Dovilo public- en private cloud resources en kennis, voor u beschikbaar. Altijd up-to-date en geschikt voor uw IT operatie.

Multi Cloud

Onze public- en private cloud platform en diensten, voor u beschikbaar. Altijd up-to-date en geschikt voor uw IT operatie.

Datamanagement Experts

Wij kennen iedere manier om data effectief te ontsluiten, waardoor we het op iedere locatie kunnen opslaan en ter beschikking stellen.

Workplace - Complete digitale werkplekken, geautomatiseerd of als maatwerk. Volledige integratie van al uw applicaties en gebruikers

Workplace

Complete digitale werkplekken, geautomatiseerd of als maatwerk. Volledige integratie van al uw applicaties en gebruikers.

24×7 Management

Met onze mensen kunnen wij al uw applicaties ondersteunen op iedere gewenste locatie en ieder moment.