Dovilo verkondigt al jarenlang het evangelie van innovatieve ICT diensten en producten die bijdragen aan de dagelijkse efficiëntie en slagvaardigheid van onze klanten. Maar praten en bewijzen zijn twee heel verschillende zaken. Vanaf heden kunnen we alles wat wij zeggen direct ook aantonen met een nieuw enterprise platform.

Dit platform is gebouwd op basis van enterprise componenten die we zullen koppelen aan SaaS en Public Cloud Providers. Wij kunnen met dit nieuwe platform zowel in concept als in productie aantonen wat u allemaal kunt bereiken met een moderne IT-infrastructuur.

Met dit platform ziet u direct hoe wij u kunnen helpen met een transitie naar een meer hybride infrastructuur. Alle gebruikte infrastructuur is hierop voorbereidt in ontwerp en deployment. Omarmen van een hybride cloud infrastructuur is hierdoor nog nooit zo makkelijk geweest.

Wij kunnen dankzij dit platform nu het volgende leveren:

Snel en eenvoudig tijdelijke capaciteit: voor bijvoorbeeld proof of concepts met diverse cloud leveranciers. Desgewenst kunnen klanten locaties koppelen om aan te tonen dat de gekozen oplossing goed werkt. Bovendien hebben klanten een neutrale omgeving om zaken te testen.

Back-up, archief en disaster recovery: ideaal voor uitwijk binnen enkele seconden of zelfs real-time, met minimaal dataverlies. Ook lange termijn archivering en het uitbesteden van datahersteldiensten behoren tot de opties.

Ontsluiting van een single identity management service: denk aan integratie met Azure AD in een hybride opzet.

Koppelingen met Publieke Cloud providers: zoals AWS of Azure voor makkelijke bursts in capaciteit. Of voor het gebruik van Office 365 met een eenvoudige aanpak, waarbij expertise nodig is van een partner zoals Dovilo.

Daarnaast is dit platform een blauwdruk voor de toekomst van uw eigen ICT-omgevingen, waarbij u kunt rekenen op een flexibele, stabiele en hoge performance. Onderstaand ziet u een schematisch overzicht van uw moderne ICT-landschap in relatie tot datamanagement en uw core-activiteiten.

Benieuwd? Maak een afspraak voor een gratis demo in één van de modernste datacenters van Nederland en ervaar de snelheid en het gemak van ons platform.

Bel met uw contactpersoon op 085-4868686, of stuur een mail naar info@dovilo.eu.

Wist u dat Dovilo een groot aantal cloud diensten biedt? Leer meer