Bel direct op: +31 85 486 86 86

Het ABC van Dovilo is Services

DOVILO onderstreept haar ABC voor u: A-Kwaliteit, Bewuste kosten en Competentie. Door focus te leggen op deze speerpunten bent u verzekert van een goede dienstverlening, sterke prijs-kwaliteit verhouding en beschikt u over een kennis partner.

A-kwaliteit

De norm is hoge kwaliteit. Door middel van inzet van bewezen methodieken, zoals Prince2 of ITILv3, garanderen wij u een constant niveau en helder inzicht in onze manier van werken.

Bewuste kosten

Altijd kijken naar uw business eisen en matchen met die vraag. Zorgen voor een competitief prijsniveau en als het voordeliger kan dan doen we dat. 

Competentie

Uitsluitend hoog gecertificeerde engineers en consultants zijn toegestaan, de door u aangeschafte hoogwaardige technologie, te installeren. Diezelfde kwaliteit kunnen we overigens ook leren aan uw ICT team, dankzij de ruime mogelijkheden aan trainingen. 

Advies Datacenters of Cloud
Advies Datacenters of Cloud

Dankzij de expertise van de medewerkers van Dovilo bent u altijd verzekert van een goed advies en kwalitatieve project uitvoering (Prince2) voor bouw of aanpassing in uw datacenters. Dovilo richt zich op het leveren alle infrastructuur en software in het Datacenter.

Lees meer »
Beheer
Beheer

Dovilo levert orchestratie, monitoring en beheer diensten op eigen omgeving en / of sourced in de Cloud. Echte hybride benadering waarbij 'best-of-all-worlds' samen komt.

Lees meer »
Fast Track & Premium Projecten
Fast Track & Premium Projecten

Het Dovilo team is er op gericht een project altijd zo efficiënt mogelijk te realiseren en hiermee kosten te besparen.

Lees meer »
Financiële Services
Financiële Services

Beheer uw ICT-investeringen op basis van de behoeften van de gebruiker en zonder rekening te houden met de levensduur van de hardware met de financiële dienstverlening van Dovilo.

Lees meer »
Solide Support
Solide Support

Bij een goed ontworpen oplossing hoort uiteraard een solide 24x7 support & ondersteuning.

Lees meer »
Assetmanagement
Assetmanagement

Met de DOVILO selfservice portal stelt u uw administrator(s) in staat om eenvoudig producten, contracttermijnen toe te voegen of te wijzigen. Tevens bespaart het u zelf een CMDB bij te houden. U wordt volledig ontzorgt.

Lees meer »
IT Expertise onder uw vingertoppen
IT Expertise onder uw vingertoppen

We verwachten steeds meer van IT en worden hier steeds meer afhankelijk van. De infrastructuur, als fundament van uw ICT, wordt daarmee steeds belangrijker. Infrastructuur is als 'gas, water en licht'; het moet er gewoon altijd zijn.. Kwalitatief personeel is dan onontbeerlijk.

Lees meer »

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu