Bel direct op: +31 85 486 86 86

High Performance & oneindig schaalbaar

Hyper converged of compleet gescheiden dedicated storage resources. Beiden behoren tot de mogelijkheden. Wenst u al uw server hardware resources te utiliseren, die reeds aanwezig zijn, maar tot op heden kunnen deze niet worden aangesproken? Dan kan de hyper converged oplossing een welkome aanvulling zijn. Indien er een massaal groot storage platform gebouwd moet worden met veel IO en lage responsetijd garanties (sub ms als standaard) is wellicht het dedicated model beter inzetbaar.

In alle gevallen utiliseert u CPU, memory, raid controllers en lokale disken van server fabrikanten zoals HP, Dell, IBM, Huawei, Supermicro. Zo ook voor software, we ondersteunen hiermee alle gangbare operating systemen en virtualisatie software zoals VMWare en HyperV. De software is volledig agnostisch en u kunt alle typen ook nog eens door elkaar gebruiken.

Wenst u een voorspelbare performance dan kunnen wij u uiteraard voorzien van een referentie architectuur en daarbij leveren wij het ook op in een totale appliance, inclusief het benodigde support op de gehele stack aan producten.

 

EMC Scaleio - high performance SDS
EMC Scaleio - high performance SDS

ScaleIO is 1 van de eerste SDS oplossingen in de markt. Dovilo levert deze oplossing al aan tientallen klanten.

Lees meer »

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu