Bel direct op: +31 85 486 86 86

Hybride & Converged

Iedereen kent de voordelen van server virtualisatie en maakt er in een bepaalde vorm meestal al gebruik van. Efficiënte inzet van middelen, hoge beschikbaarheid van applicaties, flexibiliteit in de IT architectuur en reductie van kosten zijn de primaire redenen om virtualisatie zo breed als mogelijk in te zetten.

Daarbij komt vaak wel dat performance behoeften toenemen. De komst van (all)flash technologie maakt dat we tegenwoordig goed kunnen omgaan met hoge aantallen willekeurige I/O’s maar dat gaat ook gepaard met hoge kosten. Het is dan ook niet de totale oplossing voor alles.

Er zijn nu aantrekkelijk hybride oplossingen met integratie op Hypervisor niveau, welke in staat zijn zowel Flash en andere disktechnologie en ook beheer te integreren naar één laag. Deze kunnen prima naast of ter vervanging van uw bestaande centrale storage worden ingezet.

 

 

Tintri
Tintri

Tintri is een revolutie welke beheer sterk verminderd en eenvoud in applicatie performance management realiseert in iedere virtuele omgeving.

Lees meer »
Simplivity voor eenvoud in het datacenter
Simplivity voor eenvoud in het datacenter

HPE Simplivity is een een aantrekkelijk methode om zware vereenvoudiging in uw datacenter door te voeren. In één klap bent u alle afhankelijkheden kwijt en gebruikt u nog maar één oplossing voor de gehele back office infrastructuur.

Lees meer »

Partners

Check PointExagridvmwareHP EnterpriseEMC ScaleIO

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu