Bel direct op: +31 85 486 86 86

Generieke Storage

Dovilo doelt met generieke storage op oplossingen, die gericht zijn op het leveren van alle data opslag binnen een operatie. Er zijn diverse fabrikanten die dit kunnen invullen. Er zijn er slechts enkelen, die in staat zijn deze in te vullen met één topologie en een enkelvoudig besturingssysteem. Bovendien dient de oplossing in combinatie met server en netwerk een proven technologie te bieden en voorbereiden voor converged datacenter of hybride Cloud oplossingen.

Dovilo levert onderhoud en adviseert aanpassingen waar nodig en koppelt vrij eenvoudig met het Dovilo CCD-platform op deze veelal aanwezige technologiëen bij organisaties.

EMC VNX en de Netapp FAS technologie zijn het beste voorbeeld en beide marktleiders op het gebied van het generieke mid- tot Enterprise size storage platformen.

Dovilo adviseert, implementeert en beheert deze oplossingen bij diverse klanten. Ondanks het geweld van alle nieuw startups is generieke storage nog steeds het grootste deel van de jaarlijkse omzet. Dit komt onder andere door de duurzame vernieuwings slagen en volwassenheid van deze productlijnen. Waar noodzakelijk kan Dovilo innovatie toevoegen uit haar portfolio en alle voorkomende pijnpunten ontnemen in bijvoorbeeld performance, schaalbaarheid, functioneel en betrouwbaarheid.

Wilt u meer advies over de juiste keuzes in uw omgeving? Bel ons op en we praten u bij op het gebied van traditioneel en innovatief data management!

 

Partners

HP EnterpriseBrocadeEMC ScaleIOZertoCisco

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu