Bel direct op: +31 85 486 86 86

Mobile Enterprise File Sharing 

Uw gebruikers delen bestanden, immers door deling van informatie ontstaan mogelijkheden tot grotere ontwikkelingen binnen uw onderneming. De tijd dat dit uitsluitend op interne fileservers gebeurd is in de huidige economie ondenkbaar en zeer beperkend in het nieuwe werken van mensen onderling. 

Nog maar al te vaak maken gebruikers eigenhandig gebruik van publieke Cloud diensten, omdat deze snel toegankelijk zijn en een werkbaar alternatief vormen voor de soms beperkende feature set vanuit de afdeling ICT. Dit lijkt functioneel, echter blijkt keer-op-keer een groot risico voor uw organisatie; immers de data is niet opgeslagen volgens de interne governance, maar volgens die van een externe partij. Dit is niet altijd wenselijk en minimaal zal dit onder regie van ICT meer zekerheden geven.

Er zijn vele producten op de markt, welke een vervanger bieden voor de publieke alternatieven. Echter er zijn er maar enkelen die voldoen aan alle eisen, zoals:

Daarnaast zijn er allerlei zaken waar u in een project rekening mee moet houden, zoals:

Zie onderstaande weergave voor een beeld op de typische technische architectuur benodigd voor eigen bouw van EFFS oplossingen.

Cloud file share on premise 

 Meer weten? Bel ons op of mail ons op info@dovilo.eu.

Cloud File Sharing
cloudfilesharing <1 MB14-04-2015

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu