Bel direct op: +31 85 486 86 86

Data Management

Data management & storage zijn altijd een primair gespreksonderwerp geweest voor Dovilo. Onze expertise reikt ver op dit gebied. De medewerkers van Dovilo hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van storage, back-up & archivering en zijn daarmee een betrouwbare adviseur. Data Management en de integratie mogelijkheden leggen de basis voor volledig Converged oplossingen.

De data blijft onvermoeibaar doorgroeien met exponentiële cijfers. De voorspelling is dat de totale global groei van 1 ZetaByte naar 20 ZetaByte groeit in de komende vier jaar. De mechanische disk heeft de technische limieten bereikt van wat haalbaar is om deze groei te faciliteren en zo ook veel software. Zowel in performance, capaciteit als ook in energie verbruik is zeer veel innovatie benodigd om deze industrie verder te helpen.

Mede door deze tomeloze data groei zijn er al vele innovaties mét bewezen technologieën in ondermeer flash, software integratie (converged) en Big Data management ontwikkelt. Dovilo houdt deze voor u bij en kan u zeer snel up-to-date krijgen op innovaties die een verschil kunnen maken in uw voordeel.

Innovatief

Traditioneel

Zie ook ons CCD platform voor Cloud diensten.

Hybride & converged
Hybride & converged

Iedereen kent de voordelen van server virtualisatie en maakt er in een vorm gebruik van. Efficiënte inzet van middelen, hoge beschikbaarheid van applicaties, flexibiliteit in de IT architectuur en reductie van kosten

Lees meer »
Software Defined Storage
Software Defined Storage

Wenst u al uw server hardware resources te utiliseren, die reeds aanwezig zijn, maar tot op heden kunnen deze niet worden aangesproken?

Lees meer »
All Flash
All Flash

Flash kent een aantal traditionele beperkingen. Toch geloven wij dat dat flash de toekomst heeft voor immer toenemende performance behoefte tegen lagere kosten.

Lees meer »
Generieke Storage
Generieke Storage

Er zijn diverse fabrikanten die dit kunnen invullen. Er zijn er slechts enkelen, die in staat zijn deze in te vullen met één topologie en een enkel besturingssysteem.

Lees meer »
Back-up & uitwijk blijven een vak apart.
Back-up & uitwijk blijven een vak apart.

Met de ontwikkelingen van virtualisatie zijn er specifiek gerichte oplossingen ontwikkelt voor deze stroming. Echter u heeft ook nog de oude situatie.

Lees meer »
Mobile Enterprise File Sharing
Mobile Enterprise File Sharing

Mobile of Cloud file sharing voor eigen gebruik. Eenvoudig en veilig delen van bestanden op alle geautoriseerde devices binnen uw onderneming.

Lees meer »

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu