Bel direct op: +31 85 486 86 86

Software Defined ...Anything

De toekomst ligt bij software; ieder dag komen er nieuwe functionaliteiten uit en nog mooiere software met evenzo geweldige functies. De meerwaarde zal alleen maar toenemen. Dovilo meent nu al u volledig, zonder hardware afhankelijkheid, uw ICT backoffice te kunnen inrichten, al dan niet aangevuld met Hybride Cloud diensten.

Toch zal er ook altijd ruimte blijven voor volledig geintegreerde of converged oplossingen. Een goed voorbeeld is uiteraard de manier zoals Apple dat bijvoorbeeld voor consumenten doet. Het voordeel hiervan is kwaliteit, nadelen zijn de 'lock-in' en minder flexibiliteit met toepassingen. 

Mede dankzij de ontwikkeling bij Public Cloud providers is er nu software die hardware onafhankelijkheid nastreeft. Deels kunnen we dit dankzij de vergaande virtualisatie van IT door middel van oplossing zoals KVM, VMware & HyperV. Ontwikkelingen waren nodig op alle lagen van de infrastructuur om de laagst mogelijk hardware kosten te creëren. Nu zijn er zeer volwassen producten beschikbaar, die er voor zorgen dat het bouwen met deze tools van uw eigen omgeving de case om te migreren naar een Public Cloud provider juist verkleinen.

Er zijn oplossingen niet alleen voor server virtualisatie, maar ook voor storage en netwerken beschikbare van alle grote brands. Dovilo helpt u in het maken van de juiste keuze. Voor de een is traditioneel nu nog een betere keuze en voor de andere juist meer innovatie en eventuele combinaties met outsourcing naar ene Cloud provider. Wij analyseren samen met u, uw case en adviseren de beste oplossing voor uw situatie.

Dovilo levert bovendien als integraal onderdeel van haar oplossingen diverse algemene software licenties. Zowel voor Citrix, Vmware & Microsoft partner is het mogelijk uw totale software behoefte voor uw backoffice onder te brengen bij Dovilo. Dovilo is in alle gevallen als service provider in staat u tegen een prijs per maand de licenties aan te bieden. Eveneens kunnen wij ook adviseren voor het gebruik van de perpetual licenties.

 Zie ook onze software defined oplossingen.

 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu