Bel direct op: +31 85 486 86 86

Server & Netwerk

Converged ICT is een voortvloeisel uit de steeds verder ontwikkelde virtualisatie van infrastructuren. Het wordt haast onmogelijk voor een gemiddelde ICT afdeling alle kennis te bezitten voor het uitvoeren van het dagelijks beheer. Dankzij nieuwe ontwikkelingen waarbij diverse oplossingen veel meer zijn geïntegreerd is het nu wél mogelijk om controle te houden op uw gevirtualiseerde resources.

We onderkennen een aantal converged oplossings richtingen:

1. fabrikanten die samenwerken en soms ook support en management tools integreren (FlexPod/EVORail: Netapp/EMC, Cisco Netwerk, Cisco Server)
2. fabrikanten die een nieuwe hybride of geintegreerde oplossing met hypervisors ontwikkelen en leveren zoals Simplivity of Tintri.
3. fabrikanten of software ontwikkelaars die alle functionaliteit in software afhankelijkheden bouwen zoals Software Defined Storage.

Dovilo meent alle in te kunnen vullen met haar portfolio aan technologie partners. Wij treden graag met u in gesprek om de details te bespreken.

Alles wordt virtueel

Infrastructuur 3.0  wordt al van gesproken. Alle hardware resources zijn straks gevirtualiseerd en dan wordt dit gecombineerd met volledige vrijheid in beweging van die resources. Uiteindelijk creeër je dan de mogelijkheid van één grote resourcepool waar alles in gebeurd. We spreken dan over een zogenaamd Unified Software Defined Datacenter. Iedere nieuwe software ondersteund daarbij de gangbare Cloud API's. 

Software defined oplossingen wordt de toekomst van iedere IT omgeving.

Netwerk

Met de introductie enige jaren geleden van Software Defined Network (SDN) was eigenlijk de aftrap voor het software defined data center (SSDC). Dovilo levert deze mee vanuit de Cisco stacked oplossingen met NetApp & EMC. Daarnaast levert Brocade een ideale oplossing met de mogelijkheid om van alle koppelingen (IP/FC) één fabric te bouwen.

Migraties

Wij leveren migraties van een oudere gevirtualiseerde omgeving of nog niet gevirtualiseerde servers naar de nieuwste VMWare versies of HyperV. 

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu