Bel direct op: +31 85 486 86 86

Hyperconverged infrastructuur

Datacenter oplossingen nemen continu toe in complexiteit, met hogere kosten en een zwaardere beheerlast tot gevolg. Met hyperconverged infrastructuur van Dovilo blijft u in controle, dankzij vereenvoudigd beheer en flexibele resources.

Minder beheer, meer controle

Bij hyperconvergence wordt de server en storage laag nauw met elkaar geïntegreerd tot één component. Daarbij wordt het datacenter opgedeeld in kant-en-klare ‘blokken’. Additionele blokken kunnen snel toegevoegd worden voor meer storage en performance. De oplossing wordt beheerd via een gebruiksvriendelijk centraal managementsysteem dat flexibele resource allocatie mogelijk maakt. Ook kunnen processen worden geautomatiseerd, waardoor u dus nooit meer teveel of te weinig resources aanschaft. Het resultaat: kortere implementatietijden, lagere operationele kosten en meer agility. En dankzij de 24x7 support van Dovilo is een optimale werking van de infrastructuur gegarandeerd.

Verschillende toepassingen

Dovilo biedt twee hyperconverged oplossingen gericht op verschillende toepassingen:

Past hyperconverged bij uw organisatie?

Hyperconverged infrastructuur is voor veel organisaties geschikt, met name wanneer het IT-beheer bij een klein team is belegd. Desondanks is het belangrijk om eerst de gehele ICT-omgeving te evalueren om desinvestering te voorkomen. Soms kan een software-oplossing al 90% van alle problemen oplossen. Laat u daarom vooraf goed adviseren.

Bovendien zijn er allerlei integraties mogelijk. Zo kunnen we Simplivity, Huawei, of Zerto producten combineren met Dell EMC of Netapp, aangevuld met Cisco of VMware. Iedere combinatie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Ook hier kan Dovilo u mee van dienst zijn. Naast het implementeren van hyperconverged infrastructuur kunnen wij de TCO en bijbehorende kostenbesparingen voor u calculeren en een adviesrapport opstellen. Dit geeft inzicht in de best passende oplossing.

Benieuwd wat Dovilo voor u kan doen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu