Bel direct op: +31 85 486 86 86

Business Continuïteit van data tot applicatie

Dovilo stimuleert de discussie over Business- & IT-continuïteit. Het is voor ieder bedrijf van belang bewustwording te creëren van de benodigde snelheid van herstel van locaties, infrastructuur, data, applicatie & processen, in relatie tot de schade welke een bedrijf hiervan kan ondervinden. Het verlies aan informatie of productie capaciteit wordt hierin uiteraard meegenomen. U wordt begeleidt van inventarisatie tot en met de oplevering van een passende oplossing. Vaak kunnen we de bestaande architecturen handhaven met een aanpassing in services of configuratie. Soms is een complete herziening van uw infrastructurele strategie de beste aanpak.

Hybride IT

Business Continuiteit is niet langer gewaarborgd door twee of meer datacenters. Workload availability is de norm. Uw data en productie wordt gerealiseerd vanuit veel meer bronnen.

Dovilo helpt u de juiste oplossingen te realiseren binnen uw business requirements.

Gratis Disaster Recovery Gids

De gratis disaster recovery gids staat boordevol informatie hoe u diverse oplossingen kunt uitwijken naar een ander datacenter of publieke Cloud. Ook geeft tips and tricks aan waarmee u rekening dient te houden in geval van een uitwijk. Tenslotte krijgt u nieuwe inzichten in workload mobility voor het eenvoudig verschuiven van applicaties tussen verschillende hypervisors.

boekjeDR

Vraag het boekje direct aan bij: info@dovilo.eu 

Disaster Recovery Service

Onafhankelijk van uw infrastructuur kunnen wij uw uitwijk realiseren. Online uit- en inwijken zonder pijnlijke of moeizame processen? Het kan met onze diensten op het gebied van Business Continuity. U bepaalt de RPO en RTO, uiteraard kan Dovilo hierin de beste aanpak adviseren. Dovilo garandeert de gevraagde beschikbaarheid vanuit een dienst of een turn-key project op locatie. Er zijn mogelijkheden voor eigen interne IT, Private & Publieke Cloud oplossingen.

In de private Cloud bij Dovilo is uw oplossing gegarandeert met performance en optimale SLA garanties. Tegen een kleiner budget is het nu ook mogelijk uw uitwijk bij een Public Cloud dienst provider, zoals Amazon Web Services, te plaatsen.

Integratie in uitwijk naar Private of Publieke Cloud? Het kan!

Lees verder over onze Cloud diensten op het gebied van Disaster Recovery.

 

Documenten
De waarde van Business Continuity & Recoverabilitygood1,9 MB16-04-2016

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu