Bel direct op: +31 85 486 86 86

Het virtuele data center

Met de kennis en ervaring van Dovilo bent u verzekert van kwaliteit in advies, ontwerp & bouw van uw eigen virtuele data center. Dovilo bekijkt samen met u de beste combinaties voor uw bussiness behoeftes en adviseert de beste infrastructuur daarbij.

De moderne keuzes zijn technologieën waarbij implementaties of koppelingen mogelijk zijn naar meerdere hypervisors en Cloud leveranciers.U kunt uw uitwijk bijvoorbeeld eenvoudig in eigen beheer installeren bij 1 of meerdere Cloud partijen. U elimineert risico's en omarmt de mogelijkheden van snel kunnen schalen. Dit geldt dus ook voor in eigen beheer gebouwde oplossingen.

Onze oorsprong was data management. Oorspronkelijk waren er in het eerste decennium van dit millennium veel uitdaging op het gebied van data opslag en management. Dankzij de ontwikkeling van gevirtualiseerde infrastructuren op storage, netwerk en servers zijn deze uitdagingen te beheersen.

Nu is het tijd om deze te vereenvoudigen en te laten profiteren van de mogelijkheden van deze innovaties. Het is belangrijk voor u de juiste technologische keuzes te maken. Dovilo helpt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Kunt u al de IT combinaties maken? Kijk ook bij ons naar het CCD platform voor optimaal gebruik van Cloud en traditionele IT!

Business Continuity van data tot applicatie
Business Continuity van data tot applicatie

Dovilo stimuleert de discussie over Business- & IT-continuïteit.

Lees meer »
Data Management
Data Management

Data management & storage zijn altijd een primair gespreksonderwerp geweest voor Dovilo. Onze expertise reikt ver op dit gebied. De medewerkers van Dovilo hebben ruim 25 jaar ervaring op het gebied van storage, back-up & archivering.

Lees meer »
'Hyper' Converged
'Hyper' Converged

Converged en zelfs ‘hyper converged’ zijn de trends van vandaag. De markt is in beweging met de ene na de andere nieuwe start-up. We naderen tenslotte die 100% virtualisatie, maar er zijn nog wel enkele technische hobbels, waaronder eenvoud in beheer en kosten control, te nemen. Converged infrastructuren geven al een goede richting aan de oplossing en passen goed in deze trend.

Lees meer »
Software Defined Datacenter
Software Defined Datacenter

100% Virtualisatie met Software Defined Datacenter VMWare, HyperV of Xen bieden vergaande mogelijkheden voor virtualisatie van de meeste backoffice infrastructuren.

Lees meer »
Security
Security

Bent u klaar voor de volgende aanval? Security is een onderwerp met een hoge attentiewaarde voor uw organisatie en uw klanten. Hoe kunt u nu het beste acteren en welke oplossingen kunnen wij u bieden om u hier tegen te beschermen?

Lees meer »
Virtual desktops
Virtual desktops

Dovilo levert specialisatie op VDI projecten. Van assessment, advies tot en met de bouw en beheer kunnen wij u ondersteunen.

Lees meer »

Technologie partners

ExagridHP EnterpriseZertoCiscoBrocade

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu