100 VM’s in sync houden over een beperkte bandbreedte en met ‘1 druk op de knop’ volledig geautomatiseerd uitwijken bij een calamiteit zonder verder manuele handelingen? Dat kon al eerder met SRM van VMware, maar niet zo eenvoudig en kosteneffectief zoals Dovilo dit realiseert met Zerto.

Dit maal is het een gemiddeld grotere gemeente in de regio Limburg, waarbij zekerheid nodig was en traditionele storage replicatie onvoldoende bescherming bood aan de IT infrastructuur.

Dovilo is inmiddels een expert door levering en implementaties bij diverse trajecten op basis van Zerto technologie en bovendien ook als shared uitwijk datacenter dienstverlener actief met dit product.

Ook dit maal is het weer gelukt een zeer tevreden klant te realiseren met inzet, passie en baanbrekende technologie!

Over Dovilo

Dovilo verbindt de open punten in een ICT omgeving tot een totaal oplossing, welke veel beter aansluit bij de hedendaagse dynamische markt en behoeften van bedrijven. Met integratiemogelijkheden tussen private- en publieke cloud, infrastructuur, support- en projectdiensten in een combinatie die ideaal is en past bij de specifieke klantbehoefte. De medewerkers van Dovilo zijn gecommitteerde professionals, die iedere dag klaar staan het maximale te realiseren uit de ICT omgeving van de klant.

Meer weten? Mail naar info@dovilo.eu of bel ons op telefoonnummer 085-4868686

Lees ook verder over onze diensten in het artikel over Business Continuity