Duurzaam en effectief ICT-bedrijven op hoge kwaliteit, dat is wat wij als team bij Dovilo willen realiseren voor u. Dankzij onze praktische kennis en innovatiekracht profiteert u maximaal. Wist u overigens dat Dovilo middels haar datacenter oplossingen al meer dan 30.000 gebruikers ondersteund?

In 2017  hebben wij naast de performance management, storage- en serverexpertise verder doorgebouwd aan onze netwerk en security kennis. Of het nu in uw eigen datacenter plaatsvindt of bij ons in de Hybride Cloud. Ons doel is dat u kunt profiteren van onze datacenter expertise en beter presteert dan uw concurrenten op het gebied van totale kosten exploitatie en ‘operational excellence’.

Ook in 2018 kunnen wij weer nieuwe elementen vermelden op ons hybride datacenter platform. Zoals publieke Cloud integratie en geautomatiseerde workload provisionering, alles dynamisch te verplaatsen tussen uw of ons datacenter en het Azure of AWS platform.

Cloud management is in kosten voor transformatie en een succesvolle operatie een grote uitdaging. Om zeker te zijn van transparante kosten en goede performance biedt Dovilo hiervoor in 2018 twee nieuwe oplossingen die u helpen in uw deze transitie! 

Graag pakken wij de draad direct weer op om met u ook in 2018 de beste ICT-oplossingen voor uw organisatie te realiseren. Al benieuwd naar de nieuwe ontwikkelingen? Wij komen het u snel toelichten. 

Wij wensen voor u en uw familie voor nu een heel gezond en succesvol 2018 toe!

Fijne dagen en tot snel. Het Dovilo Team.