Dit keer hebben we een Golf Clinic gevolgd in Rotterdam bij Seve. Het regende al de gehele dag, maar precies tijdens onze ‘flight’ kwam de zon door en hadden we perfect golf weer te pakken. De Dovilo Golf paraplu kon in ieder geval dicht blijven.

Samen met twee enthousiaste Pro’s en in twee groepen verdeeld volgden we eerst de nodige trainingen en liepen we zo 9 holes af en was er op het einde nog een verassende winnaar op hole 9…. Hole 9 beschikt over een riante vijver voor de hole en bleek voor velen een uitdaging.:)

Na een korte versnapering togen wij vervolgens met zijn allen naar de Euromast voor een luxe diner op hoogte en een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam. Sommige vonden het zo gezellig dat ze spontaan na het diner nog een verlengd programma hebben gevolgd…. Uiteindelijk was het een leuke dag waar we van hebben genoten!

Niet iedereen kon er bij zijn door andere verplichtingen, gelukkig is er snel alweer een nieuw uitstapje in December!

Lijkt het je ook leuk om bij ons team te komen en heb je passie voor IT? Solliciteer dan gauw, we hebben diverse vacatures voor technisch personeel en ondersteunend in support. Stuur je sollicitatie naar: info@dovilo.eu

Tot snel