Stichting ICTU, een onafhankelijke advies – en projectenorganisatie binnen de Nederlandse overheid, heeft met datacenter- en cloudspecialist Dovilo een raamovereenkomst gesloten voor het leveren van datacenter hardware. Het contract wordt aangegaan voor een periode van een jaar met optie tot verlenging van maximaal drie maal 1 jaar.

“Onze expertise zit hem in het ontzorgen van de volledige infrastructuur van een datacenter,” zegt Maurice Boonstra, Sales Manager bij Dovilo. “Door onze jarenlange ervaring in het leveren van maatwerk en het vendor neutraal werken hebben wij een uitstekend overzicht van deze markt. Hierdoor kunnen wij ICTU optimaal bedienen op elk onderdeel van hun infrastructuur.”

Over Stichting ICTU

ICTU, in 2001 opgericht als overheidsstichting zonder winstdoel, helpt overheden bij het verbeteren van hun dienstverlening met ICT, in dienst van het openbaar bestuur. Hierbij werkt ICTU vanuit de overtuiging dat ICT de overheid vooruit helpt bij maatschappelijke vraagstukken. Daartoe realiseert de stichting samen met de opdrachtgevers hoogwaardige digitale dienstverlening, zodat burgers en bedrijven hun zaken met de overheid veilig en makkelijk digitaal kunnen afhandelen.

Meer informatie: https://www.ictu.nl