Omdat de behoefte aan turnkey-software alleen maar groeit, heeft Dovilo zijn ontwikkelcapaciteit uitgebreid met een nieuw team in Lublin in het oosten van Polen. Met een unieke klant-centrische aanpak, waarbij onze ontwikkelaars nauw samenwerken met het team bij de afnemers, biedt Dovilo vanuit hier de software waarom wordt gevraagd.

Dovilo brengt ook balans aan tussen de behoeften van de projectleiders en de ontwikkelaars zelf. Zij worden toegewezen aan projecten die het beste bij hen passen, zodat ze hun professionele potentieel ten volle kunnen waarmaken, met de voorwaarden die zij voor zichzelf stellen.

Het nieuwe team zal worden gevormd en geleid door Simona Mackulínová. Zij combineert haar rol als Senior IT Recruiter met algemene managerstaken, waaronder events, communicatie en klantbeheer.


Simona Mackulínová, onze nieuwe Senior Information Technology Recruiter in Lublin

Recruitering

Mackulínová is een ervaren recruiter met een achtergrond in eventmanagement en fulfillmentmanagement in Praag. Deze unieke set vaardigheden sluit uitstekend aan op haar nieuwe coördinerende rol bij Dovilo Poland. “We zijn het ontwikkelteam op dit moment bij elkaar aan het zoeken”, zegt Mackulínová. “Op dit moment zijn we actief bij plaatselijke evenementen en bijeenkomsten, waarbij we oog hebben voor de grootste talenten ter plekke.”

Als werkgever slaat Dovilo de perfecte balans tussen het project en de professional. “Onze ontwikkelaars krijgen zeggenschap over de projecten waar ze aan werken. Zo kunnen dan volledig uitgaan van hun eigen kracht en hun persoonlijke ontwikkeling optimaal plannen”, zegt Mackulínová. “De synergie die we zo opbouwen tussen ons team en het team van de klant zorgt ervoor dat alle projectleiders en ontwikkelaars een gebalanceerde werklast hebben, terwijl ze alle doelstellingen halen. Bij Dovilo luisteren we graag naar hun input.”

Klantcentrische rekrutering

Mackulínová is ook zeer betrokken bij de klantcoördinatie. “Bij Dovilo komt de klant altijd eerst”, stelt ze.
“Onze ontwikkelaanpak rust erop dat we het afstemmen op de bestaande processen bij de organisatie. Daarom eisen onze projecten echter een hoge mate van samenwerking en communicatie.”

De rekrutering is volgens Mackulínová precies afgesteld op de eisen die Dovilo in het team stelt. “Natuurlijk zijn codevaardigheden zeer belangrijk, maar dat geldt ook voor de communicatievaardigheden”, zegt ze. “De aanpak van Dovilo leunt sterk op nauwe samenwerking met teams in andere landen, vooral in Nederland, en met de klant. Dat komt terug in onze rekrutering.”

Lublin: een ideale locatie voor Dovilo Poland

Dovilo Poland heeft voor Lublin gekozen omdat het een ideale locatie is voor een ontwikkelingsdivisie. De universiteitsstad is een echte talentenvijver die bovendien dicht bij de grens ligt met Wit-Rusland en Oekraïne. “We zijn een internationaal bedrijf”, zegt Mackulínová. “Lublin is niet alleen een levendige academische gemeenschap, er is ook een hoge concentratie aan technische professionals.”

Het kernteam zal binnenkort van start gaan, en zal gedurende het jaar verder worden uitgebreid.