Ons team heeft veel kennis en kunde op het gebied van Microsoft Technologie. Wij zijn al jaren actief op het gebied van analyse, ontwerp en beheer voor projecten, zoals de migratie van IT naar nieuwe omgevingen, in datacenters en de overgang naar Microsoft Azure. Door de toenemende vraag van onze klanten, hebben wij ons verder gespecialiseerd en zijn wij voor hen nu ook actief met betrekking tot licentieleveringen. Die vraag heeft ertoe geleid dat we ons per 4 oktober Silver Partner mogen noemen van het Microsoft Cloud Service Provider Programma. En dit laatste is ook voor Microsoft bijzonder. Het is slechts weggelegd voor 5% van alle aanbieders in onze markt. We zijn hier dus erg trots op!

Het Partnership met Microsoft geeft ons toegang tot diverse resources, zoals software- en clouddiensten, waarmee we nog betere toegang tot specifieke kennis hebben en nog beter kunnen onderzoeken en toetsen. En zo kunnen we onze klanten nog betere diensten aanbieden.

De ontwikkelingen gaan razendsnel en we zien dit als een aansporing om onze kennis en kunde voor onze klanten verder te blijven ontwikkelen en uitbouwen.

Wilt u meer informatie over wat wij voor uw IT-omgeving kunnen bieden? Heeft u behoefte aan meer grip uw IT?

Mail mij dan rechtstreeks: bertram.rutte@dovilo.eu
en oriënteer u vast op onze website: www.dovilo.eu

Hartelijke groet,

Bertram Rutte – CEO Dovilo