Tintri heeft Dovilo als eerste Nederlandse ict-reseller benoemd tot strategische partner voor de Nederlandse markt. Dovilo zal Tintri VMstore, Tintri ReplicateVM en Tintri Global Center gaan aanbieden aan organisaties die actief zijn in belangrijke verticale markten, zoals de industriële sector, gezondheidszorg, het onderwijs en de publieke sector.

Dovilo treedt tot het Global Channel Program van Tintri toe als Gold Partner. Daarmee is het naar eigen zeggen de eerste Nederlandse reseller die de Gold-status bereikt. Tintri Certified Partners hebben via het Tintri Partner Portal toegang tot een divers scala aan verkooptools, trainingmogelijkheden en apps. Tintri helpt partners daarnaast met het uitbouwen van hun bedrijfsactiviteiten en het potentieel van virtualisatie voor hun klanten te ontsluiten met behulp van zijn smart storage-oplossingen.

In het kader van de samenwerkingsovereenkomst zullen Tintri en Dovilo gezamenlijke marketing- en verkoopactiviteiten ontplooien. Hun eerste initiatief is het 100% Virtualisatie & Cloud-evenement dat op 24 juni 2014 in Alblasserdam wordt gehouden. Het gaat om een middagvullend programma met presentaties en demo’s van Tintri, Veeam en Dovilo. Klanten en prospects horen tijdens dit evenement welke kansen virtualisatie, cloud computing en datacentertechnologie hun organisatie te bieden hebben.

Tintri is toegewijd aan het kanaal’, zegt Sally Reade, channel manager EMEA bij Tintri. ‘We werken nauw samen met onze partners en voorzien hun van alle tools en ondersteuning die nodig zijn om klanten van de beste oplossingen te voorzien. We houden ons actief bezig met de werving van resellers die oog hebben voor de enorme vraag vanuit bedrijven naar verbeterde efficiëntie van hun gevirtualiseerde en storage-omgevingen. Het doet me een groot genoegen om Dovilo tot een van onze strategische partners voor de Nederlandse markt te kunnen rekenen en zie uit naar onze verdere samenwerking.’

Zie ook: http://www.computable.nl/artikel/crn_only/ictbranche/5113496/2379258/dovilo-wordt-eerste-nederlandse-gold-partner-tintri.html#ixzz379KxXJoR