Bel direct op: +31 85 486 86 86

Storage-as-a-Service

Het onderhouden van eigen storage infrastructuur is vaak kostbaar en arbeidsintensief. Storage-as-a-Service van Dovilo biedt toegang tot een storage platform met de gewenste performance, schaalbaarheid en beveiliging. De onderliggende hardware hoeft niet te worden beheerd en betaling geschiedt op basis van daadwerkelijk verbruik. De bijbehorende SLA’s bieden een hoge beschikbaarheid en performance voor maximale productiviteit. Hierdoor kunt u kosten besparen en personeel inzetten voor andere kritische bedrijfsprocessen.

Dovilo levert verschillende STaaS-oplossingen.

Primaire Storage

STaaS met fysiek gedeelde en logisch gescheiden storage resources in twee verschillende klassen, die met elkaar gecombineerd kunnen worden:

  1. Cloud Data Standaard
    Voor kantoorautomatisering tot 2500 gebruikers of 100 (virtuele) servers, eventueel in combinatie DR-as-a-Service. Ideaal voor gecentraliseerde filesharing met hoge performance.
  2. Cloud Data Intensief
    Voor data met hoge transactievolumes waarbij response-tijden zeer kort moeten zijn. Prestaties worden geborgd met gegarandeerde IOPS performance. Dit maakt de oplossing geschikt voor bijvoorbeeld data warehousing en financiële systemen.

Deze storage dienst sluit uitstekend aan op onze Infrastructure-as-a-Service voor productiestorage met verschillende SLA profielen.

Replicatie & Backup Storage

Met deze storagedienst wordt data synchroon of asynchroon op een tweede locatie veiliggesteld. Hiermee kunt u:

Archief Storage

Deze archiveringsmethode is speciaal ontworpen voor het langdurig extern bewaren van data, met transparante indexering, een slimme zoekfunctie en optimale beschikbaarheid van al uw historische data.

Deze technologie wordt vaak toegepast om primaire en back-up strorage te ontlasten en lange retenties toe te passen. Data kan enkel- of meervoudig worden opgeslagen op geografisch gescheiden locaties. Archief storage kan goedkoper zijn dan public cloud platformen en biedt de mogelijkheid om tape uit te faseren.

Bespaar met Dovilo

Dovilo kan ook een on-premise STaaS-oplossing voor u ontwikkelen. Behoefte aan data storage zonder cloud? Ook daarin kan voorzien worden.

Behoefte om de mogelijkheden te bespreken in een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op.

Meer weten? Stel uw vraag

Of neem direct contact op via +31 (0)85 - 486 86 86 of info@dovilo.eu